Nainen käytti vuosia luodakseen unelmiensa puutarhan – sitten myrkytysfirma erehtyi pihasta: "Anteeksipyyntö ei vain korjaa tätä"

1:34
Toimittivat styroksisen kakun – kaupan tekemä kakkuvirhe pilasi valmistujaisjuhlat

Bonnie teki vuosia työtä tehdäkseen pihastaan houkuttavan paikan hyönteisille. Sitten väärään pihaan osunut tuholaisia myrkyttävä yritys pilasi yrityksen.

Missourilaisnaisen unelmien puutarha koki kovia myrkytysfirman virheen takia. Kolmen vuoden ajan amerikkalainen Bonnie Martin oli tehnyt töitä puutarhansa eteen. Bonnie halusi houkutella pihaansa mahdollisimman paljon pölyttäjiä, kuten perhosia. Työllään hän olikin muokannut pihaansa niille mieluiseksi, kertoo KSHB.

Eräänä päivänä tuholaisia myrkyttävä yritys kuitenkin tuhosi Bonnien vuosien työn.

"Tämä on hyvin vakava virhe"

Kun Bonnie itse oli asioilla, myrkytysyritys tuli erehdyksessä hänen pihaansa ja käsitteli nurmikon myrkyllä. Tarkoitus oli ruiskuttaa myrkky naapurin puolelle.

Yritys poistui tehtyään työnsä ja jätti laskun Bonnielle.

– Tämä on hyvin vakava virhe, Bonnie sanoo.

"Arvostan sitä, että he olivat pahoillaan, mutta..."

Havaittuaan tapahtuneen hän soitti yhtiöön, joka käski Bonnien kastella nurmikkoaan runsaasti ja yrittää näin laimentaa myrkkyä.

– Arvostan sitä, että he olivat pahoillaan, mutta anteeksipyyntö ei vain korjaa tätä ongelmaa, Bonnie sanoo.

Muistuttaa muita luonnon hauraudesta

Myrkky vaikuttaa pitkään ja vaikka osa myrkyistä tehoaakin vain tiettyihin eliöihin, se on luultavasti haitallista myös Bonnien toivomille pölyttäjille.

Bonnie toivookin, että ihmiset ymmärtäisivät luonnon tasapainon merkityksen ja toisaalta sen haurauden ennen myrkytyksiin ryhtymistä.

– Jos tapat yhden, tapat ne kaikki, hän muistuttaa.

Lähde: KSHB.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja