Mainos

Nainen käytti hengityssuojainta 12 vuoden ajan piilotellakseen kasvojaan – taustalla järkyttävä tapaus

Nainen piilotteli kasvojaan hengityssuojaimella 12 vuoden ajan.

Parikymppisenä Saundra Crockett oli optimistinen nuori nainen, jolla oli koko elämä edessään. Hänellä oli mies ja kaksi ihanaa lasta – täydellisyyttä hipova, onnellinen elämä.

28-vuotiaana hänen elämänsä muuttui täysin. Hän ei koskaan voinut edes kuvitella, että joku, jota hän rakasti ja johon luotti täysin, voisi tuhota hänen elämänsä ikiajoiksi.

Crockett on perheväkivallan uhri. Hänen silloinen aviomiehensä alkoi pahoinpidellä häntä. Pahoinpitely oli niin rajua, että nainen kärsi akuutista infektiosta, joka tuhosi hänen kasvonsa.

Kun nainen meni ensi kertaa sairaalaan, hänelle kerrottiin, ettei hän selviä vammoista ja että hänellä olisi kolme päivää elinaikaa. Nainen kuitenkin selvisi, mutta kasvot tuhoutuivat.

Crockett ei pystynyt avaamaan vasenta silmäänsä, eikä hän saanut suutaan auki, jotta voisi syödä. Hän peitti kasvonsa hengityssuojaimella sekä kotona että sen ulkopuolella.

Hänen lapsensa olivat vielä pieniä silloin, joten heidän oli vaikea ymmärtää, miksi äidin kasvoja ei yhtäkkiä näykään.

– He kuulivat ääneni ja sen takia tiesivät, kuka olen. Mutta he eivät tienneet, kuka olen kasvojeni perusteella, Crockett kertoi CBS-kanavalle.

Hengityssuojain oli osa elämää 12 vuoden ajan, ennen kuin Face Forward -järjestö tarjosi naiselle apua. Naiselle tehtiin lukuisia kasvoleikkauksia, jotka ovat parantaneet kasvojen kuntoa.

– Tämä on tuhat kertaa parempi kuin se, miltä näytin silloin, kun se tapahtui. En usko, että voin edes kuvailla, miten kamalannäköiset kasvoni olivat.

Lähde: Wimp.com

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.