Nainen ilmoitti tulleensa huumatuksi – sai yökerholta karmean vastauksen: "Oletko sen arvoinen, että..."

2:23
Osaatko elvyttää? Opettele tekniikka videolta!

Australialainen yökerho on joutunut myrskyn silmään sen jälkeen, kun klubilla huumattu nainen sai yritykseltä tökerön vastauksen.

Sananvaihto yökerhon ja 19-vuotiaan nuoren naisen välillä on muodostunut suureksi puheenaiheeksi australialaismedioissa. Shantel Smith oli yhteydessä Perthin kaupungissa Australiassa sijaitsevaan Rapture-klubiin, kun hän epäili tulleensa huumatuksi yökerhossa.

Shantel kirjoitti Rapturelle viestin Facebookissa. Hän toivoi yökerhon tiedostavan, että sen tiloissa tapahtuu juomien terästämistä huumaavilla aineilla. Shantel kertoo viestissä juoneensa vain muutaman drinkin ennen baaria ja yhden drinkin baarissa. Jälkimmäisen jälkeen hän alkoi oksentaa ja menetti tajuntansa.

Shantel ehdotti viestissään, että Rapture palkkaisi enemmän järjestyksenvalvojia, jotta klubi olisi turvallisempi paikka naisille. Hänen mukaansa Rapturea pidetään ennestään epäilyttävänä paikkana, jossa on tapahtunut Shantelin tietojen mukaan vastaavia huumaustapauksia ennenkin.

– Onnekseni minulla on hyviä ystäviä, jotka katsoivat perääni, mutta kaikki eivät ole niin onnekkaita, Shantel kirjoittaa.

”Oletko sen arvoinen, että joku yrittäisi terästää juomasi?”

Asialliseen viestiinsä Shantel sai varsin epäasiallisen vastauksen. Siinä Rapture kyseenalaisti koko nuoren naisen kertomuksen ja peräsi todisteita tapahtuneesta.

– Miksi kukaan haluaisi terästää juomaasi? yökerho kysyy vastauksessaan.


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Lisäksi Rapture naljailee vastauksessaan, toivoisiko Shantel, että yökerhon henkilökunta pitelisi hänen drinkkiään tai uskooko hän, että järjestyksenvalvojat pystyisivät estämään juoman terästämisen huumaavilla aineilla. Rapture arvelee vastauksessaan, että kukaan ei olisi niin tyhmä, että kuluttaisi huumeitaan terästääkseen toisen juoman.

– Oletko sen arvoinen, että joku yrittäisi terästää juomasi?

Jälkikäteen Rapture julkaisi Shantelin kuvan Facebook-sivuillaan, kertoo News.com.au-sivusto. Nyt jo poistetun kuvan yhteydessä naista nimitettiin ”isoksi”.

Yökerho sai tuta someraivon

Yökerhon tökerö käyttäytyminen vakavan syytöksen äärellä on aiheuttanut raivoa sosiaalisessa mediassa. Rapturen Facebook-sivuilla ihmiset nälvivät yritystä kovin sanoin ja syyttävät sitä huumaamisen sallimisesta – jos nyt ihminen sattuu ”olemaan sen arvoinen”.

– Terästetyt sunnuntait ja Huumauksen arvoiset keskiviikot. Heittelen vain mahdollisia uusia teemailtoja teille, eräs Facebook-käyttäjä kommentoi Rapturen sivuilla julkaistua mainosta.

Rapture ei ole vielä kommentoinut julkisesti tapahtunutta. Yökerhon julkikuva on kärsinyt selvästi asiattoman vastauksen seurauksena. Esimerkiksi Googlessa klubin arvostelu on laskenut reiluun yhteen tähteen viidestä.

Chance.org-sivustolla on julkaistu kansalaisadressi, jossa Rapture-yökerhoa vaaditaan suljettavaksi. Sen tilalle toivotaan asunnottomien suojaa tai naisten turvapaikkaa. Aloite on kerännyt tätä kirjoittaessa lähes 11 000 allekirjoitusta.

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja