Somevaikuttaja kinusi ilmaisia juomia tunnetulta baarilta näkyvyyttä vastaan: Ei mennyt niin kuin Strömsössä – baarilta huikeaa tylytystä

drinkki, drinkit, juoma, baari
Somevaikuttajan yritys saada ilmaisia juomia epäonnistui. Kuvituskuva. Shutterstock

Australialaisen baarin omistaja teki selväksi kantansa ilmaisista drinkeistä eräälle somevaikuttajalle. 

Tänä päivänä sosiaalinen media on täynnä vaikuttajia, jotka tienaavat tekemällä yhteistyötä eri yritysten kanssa. Erityisesti Instagram on kätevä vaikuttamisen ja mainostamisen työväline.

Muun muassa Mirror-sivusto uutisoi erään australialainen somevaikuttajan ehdottaneen Bulletin Place -nimiselle baarille yhteistyötä.  

Mies lupasi Bulletin Place-baarille mainostaa heitä omalla Instagram-tilillään ilmaisia juomia vastaan. Miehellä on 37 000 seuraajaa. Sydneyläisen baarin omistaja ilmaisi miehelle osuvasti mielipiteensä some-yhteistöistä.

Keskustelu täyttä kultaa

Mies lähetti baarille viestiä Instagramin kautta. Viestissä mies kertoo, että "olisi hienoa promota baaria" hänen omalla Instagram-tilillään.

– Se olisi hienoa. Kiitos! vastasi baarin omistaja.

 

Mies vaihtoi Instagram-käyttäjäkseen jeff59867.

Julkaisun oikeaa reunaa klikkaamalla pääsee lukemaan loput keskustelusta. Jos julkaisu ei näy, katso se täältä 

Kyseinen somevaikuttaja ei halunnut mainostaa baaria ilmaiseksi.

– Voisin tehdä muutaman julkaisun teistä, jos saan vaihdossa ilmaiset juomat, mies sanoi. 

Omistaja ei innostunut tästä. Hän vastasi kieltävästi somevaikuttajan tarjoukseen.

– Tsemppiä vaikuttamiseen, kommentoi omistaja.

Vaikuttaja ei ottanut kieltävää vastausta hyvin, vaan alkoi haukkua baaria ja henkilökuntaa.

– En ole itse asiassa koskaan edes nähnyt teidän baaria. Kalenterini on täynnä vierailuja oikeasti relevantteihin baareihin Sydneyssa. 

Bulletin Place-baarin omistaja vastasi, että heidän baari on rankattu sijalle 75. maailman parhaimpien baarien joukossa vuonna 2018.

– Ha ha ha, en juo margaritoja. En ole koditon k***pää tai luuseri. Onnea vaan p**kan baarinne kanssa, jota itse pidätte hienona, mutta kukaan muu ei tiedä olemassaolostanne, somevaikuttaja kirjoitti. 

– Olen iloinen, että margaritat maksavat vuokran, vastasi omistaja.

Baari kirjoitti Instagramin profiiliinsa pienen näpäytyksen vaikuttajalle: "Harmi kun olemme niin näkymättömiä. Tuleekohan meistä koskaan kuuluisia?"

Baarin seuraajat ovat huvittuneita keskustelusta ja heidän mielestään somevaikuttaja sai ansaitsemansa vastauksen. Erään naisen mukaan keskustelu oli jopa "täyttä kultaa".

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja