Nainen ei leikannut kynsiään yli vuoteen – tämä oli lopputulos: "Tuo on kuin suoraan kauhuelokuvasta"

Paljain jaloin kävely on parasta jalkajumppaa 8:06
Paljain jaloin tallustelu on parasta jumppaa jaloille – Vieraina Terveystalon erikoislääkäri Oliver Michelsson ja jalkaterapian lehtori Riitta Saarikoski.

Amerikkalaisnainen oli leikkaamatta kynsiään vuoden ajan – ja näky oli myös sen näköinen. Naisen hurjan näköisistä kynsistä kertovat muun muassa The Sun ja LADbible

Vaikket olisikaan pedikyyrin tai muiden jalkahoitojen ylin ystävä, jaloista tulee pitää huolta. Jalkasilsa ja -sieni ovat yleisiä vaivoja, jotka saattavat hoitamattomina levitä laajemmallekin alueelle. Kun sieni-infektio leviää kynteen, sienen hoito on vaikeahoitoisempi riesa.

Tämän sai tuta myös eräs amerikkalaisnainen, joka saapasteli vastikään jalkaterapeutti Binh Nguyenin vastaanotolle Floridassa. Naisparka ei ollut leikannut kynsiään kokonaiseen vuoteen.

Näky oli myös sen näköinen: hänen varpaidensa kynnet olivat alkaneet pituutensa vuoksi kaartua pelottavan näköisesti. Kynsiin oli myös pesiytynyt sieni-infektio, joka niin ikään oli ollut pitkään hoitamattomana.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tuo on kuin suoraan kauhuelokuvasta, kuvat naisen kynsistä nähnyt Facebook-käyttäjä kommentoi.

– Lyön vetoa, että haju oli kuin mädäntyneestä juustosta tai hanurista, toinen pohti.


Kynsien poistamiseen videoitiin – oksennusvaroitus!

Lukuisia huonossa kunnossa olevia jalkoja nähnyt jalkaterapeutti joutui poistamaan osan naisen varpaan kynsistä kokonaan. Kynsien leikkaamiseen ja ylimääräisen massan poistamiseen vierähti 20 minuuttia.

Toimenpide taltioitiin videolle, joka on kaikessa kauheudessaan hyvä muistutus siitä, kuinka jalkojen hemmottelu on syytä ottaa to do -listalle.

Tämä video on karua katsottavaa!


”Nyt ymmärrän, miksi naisten käyvät pedikyyrissä”

Ällötystä ja kauhistusta herättävä video saa aikaan monenlaisia reaktioita. Siinä, missä moni painelee videon nähtyään puhumaan norjaa posliinipöntön kanssa, toiset löytävät videosta myös kasvatuksellisen merkityksen.

– Näytän tätä kuvaa pojilleni, kun he seuraavan kerran kieltäytyvät varpaan kynsien leikkauksesta, eräs perheenäiti naurahti.

Video saa kenties myös miehet ymmärtämään naisten ajatusmaailmaa hivenen paremmin.

– Nyt ymmärrän, miksi naisten käyvät pedikyyrissä joka toinen viikko. Se on ennaltaehkäisevä, lääkinnällinen toimenpide, eräs mies toteaa videon nähtyään.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat