Tee-se-itse-penisrengas johti karmivaan lopputulokseen – älä kokeile tätä kotona

Hongkongilainen mies pujotti kuusiomutterin penikseensä saavuttaakseen voimakkaamman erektion. Kuten arvata saattaa, tee-se-itse-penisrengas ei saanut aikaan hyvää jälkeä.

Penisrengas on peniksen juureen asetettava seksiväline, jonka on tarkoitus parantaa erektiokykyä. Rengas hidastaa veren virtaamista pois peniksestä, minkä vuoksi erektio pysyy yllä pidempään.

Ihan mitä tahansa ei kuitenkaan kannata peniksensä ympärille pistää. Tämän sai huomata 34-vuotias hongkongilaismies.

Kuusiomutteri juuttui penikseen

Urology Case Reports -julkaisussa ilmestynyt tapausraportti kertoo, että mies oli hakeutunut päivystykseen kaksi päivää sen jälkeen, kun oli harrastanut seksiä. Seksuaalista tyydytystä tavoitellut mies oli asettanut peniksensä juureen metallisen kuusiomutterin. Hän ei ollut kuitenkaan saanut mutteria pois peniksestään aktin päätyttyä.

Päivystykseen saapuessaan miehen siitin oli pahasti turvonnut, eikä hän kyennyt virtsaamaan. Peniksen iho oli hiertynyt mutterin ympäriltä ja osa kudoksista oli joutunut kuolioon. Miehelle oli myös noussut kuume.

Lääkärien ensimmäiset yritykset poistaa mutteri miehen peniksestä epäonnistuivat, sillä mies ei kyennyt kestämään operaation aiheuttamaa kipua vahvasta kipulääkityksestä huolimatta. Potilas suostui nukutettavaksi.

Nukutuksessa peniksen turvotusta poistettiin pistämällä miehen esinahkaan 20 koloa. Turvotuksen laskusta huolimatta mutteri ei irronnut miehen siittimestä. Lääkärit tekivät vielä kaksi pientä viiltoa miehen penikseen ja onnistuivat lopulta irrottamaan mutterin pyöröteräleikkurilla.


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Operaation jälkeen mies vietti vielä viisi päivää sairaalassa kuumeisena. Hänet kotiutettiin antibioottien kanssa.

Seuraavan kuukauden aikana potilas kertoi lääkäreille virtsaamisen ja erektioiden muuttuneen normaaliksi. Seksuaaliseen kanssakäymiseen mies ei ollut vielä uskaltautunut. Peniksessä oli edelleen arpeutumista.

Puoli vuotta operaation jälkeen miehen siittimen tila oli normalisoitunut. Jos haluat nähdä kuvia tapauksesta, voit katsoa ne täältä – varoituksen sana: kuvat voivat todella järkyttää.

Hoitoon tulee hakeutua ajoissa

Miestä hoitaneet lääkärit kirjoittavat, että usein potilaat yrittävät itse poistaa vastaavat penistä kuristavat välineet ja häpeävät asiaa niin, että se viivästyttää hoitoon hakeutumista.

Lääkärit muistuttavat, että pitkäaikainen penisrenkaan käyttö heikentää veren virtaamista pois peniksestä ja voi johtaa turvotukseen ja kipuun.

Jos asiantuntevan hoidon piiriin ei hakeudu ajoissa, voi siittimeen jumiutunut penisrengas aiheuttaa karmean kierteen, kun verta pakkautuu penikseen yhä enemmän ja enemmän.

Jos penisrenkaan käyttö epäilyttää, kokeile näitä vinkkejä voimakkaampaan erektioon.

Lue myös:

    Uusimmat