Näin valitset oikein seksilelusi

Seksilelun valitsemisessa tulee ottaa huomioon monta asiaa. Näin valitset juuri sinulle sopivan seksilelun.

Seksilelua valitessa kannattaa ottaa huomioon monta asiaa: kenen kanssa sitä käytät, mitä kohtaa haluat stimuloida ja missä aiot lelua säilyttää. The Stir kertoo, kuinka löydät itsellesi sopivan seksilelun.

– Monipuolisuus on valttia, erityisesti kun puhutaan vibraattorien tehokkuudesta. On tärkeää, että pysyt vaikuttamaan siihen, millä intensiteetillä vibraattori värisee. Valitse siis lelu, jossa on muutakin kuin yksi teho.

– Jos etsit seksilelua, jolla voit ylettyä g-pisteeseen, hanki vibraattori, joka on suunniteltu nimenomaan tätä varten.

– Jos haluat saada orgasmin sekä klitoriksesta että vaginasta, kokeile seksilelua, joka stimuloi sekä g-pistettäsi että klitoristasi samaan aikaan.

– Jos haluat olla hienovarainen, hanki huulirasvapuikkoa muistuttava vibraattori. Tämä seksilelu hämmentää lentokenttävirkailijoita joka kerta, joten kukaan muukaan tuskin arvaa, mistä on kysymys.

– Mikäli haluat yhdistää vibraattorin käytön seksielämääsi, hanki seksilelu, jota voi käyttää yhdessä kumppanisi kanssa seksin aikana. Lelu toimii myös sooloseksissä, mutta on upeaa, että pystyt käyttämään sitä myös rakkaasi kanssa.


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja