Näin vaihdat oluttuopit rantalomaan – yli tonnin säästö vuodessa!

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n ylläpitämiltä tipaton.fi -sivuilta voit tarkistaa, paljonko tuhlaat vuosittain rahaa alkoholiin.

Tipaton tammikuu lähestyy ja ja Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry haluaa tänä vuonna kääntää katseet säästöihin, jotka alkoholin poisjättämisestä tulee.

– Iltakaljat, ihan vaan lasi viiniä, pari saunalonkeroa, yömyssy. Oletko koskaan tullut laskeneeksi, kuinka paljon "tavan vuoksi" otettuun alkoholiin kuluu rahaa kuukaudessa? Entä vuodessa? Yllättyisitkö, jos kuulisit että jättämällä muutaman tuopin viikossa väliin voisit vuoden päästä palkita itsesi kunnon rantalomalla? Kysytään EHYT ry:n ylläpitämillä tipaton.fi -sivuilla.

EHYT ry muistuttaa, että tipaton tammikuu voi toimia monelle ihmiselle innoituksena pitkäaikaisempaan kulutuksen vähentämiseen. Tipaton tammikuu on järjestön mukaan toimiva tapa arvioida, millaista oma alkoholin käyttö on ja miten se vaikuttaa omaan hyvinvointiin.

Iso lasku muutamasta tuopista

Jos juot ravintolassa joka viikko esimerkiksi neljä kappaletta viisi euroa maksavaa oluttuopillista, saat vuodessa aikaan yli tonnin laskun. Samalla rahalla saisit itsellesi jo rantaloman etelässä.

4 x 5 euron oluttuoppi viikossa =

85,71 euroa viikossa
1028,57 euroa vuodessa
Juomakulujen kattamiseksi töitä täytyy tehdä 85,01 tuntia vuodessa.

Laske Tipaton.fi -sivuilta oman alkoholinkulutuksesi kustannukset!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja