Näin tulet itsevarmemmaksi deittailijaksi

Itsevarma ihminen on mielenkiintoista deittiseuraa. Löydä vahvuutesi ja rakastu.

Itsevarmuus on paitsi viehättävää, myös apuna siinä, ettet päädy yhteen miehen kanssa, joka ei ole arvoisesi. Näillä vinkeillä pääset käsiksi itsevarmuuteesi ja olet upea oma itsesi.

Hymyile

Vain harva asia on seksikkäämpi kuin upea hymy. Se minkälaisen ensivaikutelman annat, todella merkitsee. Muista siis hymyillä treffeilläkin.

Mieti lempidiivaasi

Jos sisäinen diivasi on kadoksissa, mieti lempidiivaasi ja mieti, kuinka hän samassa tilanteessa käyttäytyisi. Löydät kyllä sisäisen diivan itsestäsikin.

Teeskentele, kunnes löydät itsevarmuuden

Toisinaan oikea tapa napata upea kundi on feikata hieman. Mitä itsevarmemmin käyttäydyt, sitä helpompaa sinun on todella uskoa, että olet oikeastikin itsevarma. Itsevarmuus tarttuu, vaikka vain näyttelisit sellaista.

Aloita pienistä asioista

Mitä itsevarmempi olet tietyllä yksittäisellä elämänalueella, vaikkapa harrastuksessasi, sitä helpompi sinun on ulottaa itsevarmuutesi muihinkin elämän osa-alueisiin. Aloita siis pienestä ja etene isompiin asioihin.

Tutustu itseesi

Löytääksesi vahvuutesi, sinun tulee tutustua itseesi. Tämän jälkeen voit jättää melkein hyvät kumppaniehdokkaat ja saada ihmissuhteen, jonka todella ansaitset.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja