Näin temperamenttinen on kiinalaisen horoskoopin lohikäärme

Tänä vuonna vietetään kiinalaisessa horoskoopissa lohikäärmeen vuotta. Lohikäärmeet tunnetaan temperamenttisina johtajatyyppeinä, joiden kanssa ei kannata joutua huonoihin väleihin.

Lohikäärme on yksi kiinalaisen horoskoopin merkeistä. Kaukoidässä syntyvyys kasvaa lohikäärmeen vuosina, sillä lohikäärmeitä pidetään onnekkaina, luovina ja tulisieluisina johtajatyyppeinä. Tällainen on lohikäärmeen vuonna syntynyt kiinalaisen horoskoopin mukaan.

1. He ovat vahvoja johtajia

Lohikäärmeen vuonna syntyneet eivät halua, että heidän itsenäisyyttään loukataan. He menestyvät hyvin sekä rakkaudessa että työssä, mikäli annat heidän päättää säännöistä etkä häiritse heidän intohimoista tapaansa johtaa.

2. Heillä on luonnetta

Kuten myyttiset tulta syöksevät oliot, joiden mukaan heidät on nimetty, lohikäärmeen vuonna syntyneet ovat varsinaisia kuumakalleja. Jos vain pystyt, älä vain suututa heitä, tai saat kokea tulisieluisen lohikäärmeen vihan. Syvällä sisimmässään lohikäärmeet ovat kuitenkin pehmeitä ja rakastavia ihmisiä.

3. He ovat oikeita Hannu Hanhia

Vastikään Hong Kongissa tehty kysely osoittaa, että 70 prosenttia pariskunnista toivoisi saavansa lohikäärmeen vuonna syntyneen lapsen. Näitä ihmisiä pidetään nimittäin yleisesti kiinalaisen horoskoopin onnekkaimpina. Heillä ajatellaan olevan myös muita parempi tuuri ja heidän ajatellaan olevan muita älykkäämpiä ja menestyneempiä.

4. He tarvitsevat balanssia elämäänsä

Itsetietoinen, intohimoinen ja tulisieluinen lohikäärme saattaa joskus sortua ylilyönteihin. Onkin suositeltavaa, että lohikäärmeen vuonna syntynyt harjoittaa joogaa tai meditaatiota pitääkseen tulisieluisuutensa kurissa. Onnekkaan lohikäärmeen on hyvä rauhoittua ja pitää huolta siitä, ettei menestys nouse heille päähän.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja