Näin taiteilijapari Krista Kosonen ja Antti J. Jokinen aikatauluttavat lapsiperhearkeaan: "Se on aikamoinen säätö ja sotku"

Krista Kosonen täyttää 40 vuotta – näyttelijä kertoo, miten uran kurssi kääntyi kohti ulkomaita 8:51
Videolla Kosonen kertoo muun muassa kansainvälisestä urastaan ja uudesta Pedot-roolistaan.

Parilla on vuonna 2015 syntynyt tytär ja pian vuoden täyttävä poika.

Sunnuntaina 28. toukokuuta 40-vuotissyntymäpäiviään juhliva näyttelijä Krista Kosonen kertoo MTV Uutisten haastattelussa, miten hän ja hänen puolisonsa, elokuvaohjaaja Antti J. Jokinen aikatauluttavat arkeaan kahden lapsensa kanssa. Parilla on vuonna 2015 syntynyt tytär ja vuonna 2022 syntynyt poika.

– Meillä on sellaiset kuin kalenterisulkeiset, jotka ovat minun lemppareitani ja joita Antti vihaa. Minä rakastan sitä, että kaikki on paperilla selkeästi, koska päässä ne eivät ole selkeästi, hän kertoo. 

Kosonen vitsailee kalenterisulkeisten olevan huikea tapahtuma. 

– Se on aikamoinen säätö ja sotku, varsinkin, kun aikataulut helposti muuttuvat koko ajan. Mutta kyllä me olemme tähän asti ihan hyvin handlanneet tämän, hän sanoo.

Näyttelijän mukaan "huikea tapahtuma" meinaa kuitenkin usein unohtua siitäkin huolimatta, että Kosonen yrittää kertomansa mukaan epätoivoisesti saada kaksikkoa istumaan alas kalenterin äärelle.

– Olen, että hei, entä meidän kalenterisulkeisemme, ja toteamme molemmat, että joo, täytyy pitää ne, mutta katsotaanko ensin Succession. Sitten ne unohtuvat, kunnes tajuamme, että okei, mitäs nyt, hän kertoo.

Katso yllä olevalta videolta Kososen koko haastattelu, jossa hän kertoo muun muassa kansainvälisestä urastaan ja uudesta Pedot-roolistaan.

Lue myös:

    Uusimmat