Näin supertähdet viettävät juhlapyhiä, lue!

Hollywood-tähdet juhlivat viime viikolla kiitospäivää. Tähdet paljastavat, miten viettivät amerikkalaisille tärkeää juhlaa.

Suosikkijulkkikset paljastivat UsMagazine.comille, miten he juhlistivat kiitospäivää. Kuka biletti, kuka rauhoittui kotona vanhempiensa kanssa?

Blake Lively (Gossip Girl)

– Söin ja rentouduin enkä tehnyt mitään. Se on jännittävää, koska niin ei tapahdu kovinkaan usein! Kiitospäivän perinteeni on kokata suuri juhlaillallinen, johon lukeutuu 12 ruokalajia. On vaikea valita suosikkiani, mutta perunalaatikko on aika hyvää.

AnnaLynne McCord (90210)

– Vietän juhlaa Afrikassa ja rakennan kaivoja. Olen mukana Thirst Projectissa, joka taistelee vesikriisiä vastaan.

Kim Kardashian

– Kiitospäivänä on tarkoitus olla perheen kanssa! Ennen menimme hiihtämään Coloradoon isämme kanssa, joten kiitospäivän viettäminen L.A.:ssa on meille uutta. Rakastan karpalokastiketta!

Hilary Duff

– Miehelläni Mike Comriella oli peli kiitospäivän jälkeisenä päivänä, joten perheeni lensi Pittsburghiin. Söimme ulkona italialaista ruokaa.

Penn Badgley (Gossip Girl)

– Yritän päästä matkustamaan Islantiin kiitospäiväksi. Näyttelijäystäväni Sean Pyfrom (Täydelliset naiset) on yksin Islannissa, joten yritän päästä tapaamaan häntä sinne.

Mena Suvari

– Miehessäni Simone Sestitossa on sekä italialaista että kanadalaista verta, joten hän vasta opettelee amerikkalaisia kiitospäivän traditioita. Olemme työskennelleet ja matkustelleet niin paljon, että juhlimme kotona ja loimme omia traditioita.

Jessica Szohr (Gossip Girl)

– Vietin kiitospäivää New Yorkissa bilettäen kymmenen ystäväni kanssa. Mukana ei ollut yhtään vanhempia!

Katy Perry

– Söin itseni ähkyyn! Söin, kunnes vaivuin ruokakoomaan.

MTV3/Helmi

Lähde: UsMagazine.com

Kuvat: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja