Näin solmit kaulahuivin tyylikkäästi

Sormet menevät usein solmuun, kun kaulahuivia yrittää asetella kesän jälkeen syksyiseen asuun sopivaksi. Maailmantähdiltä saa varteenotettavia neuvoja siihen, millainen solmu sopii juuri sinun kaulaasi.

Fiksunnäköisen solmun aikaansaaminen kaulahuiviin on usein helpommin sanottu kuin tehty. Muutamalla vinkillä solmu onnistuu jatkossa helposti ja tyylikkäästi.

Ole rohkea

Älä arkaile kokeilla jotain uutta. Huomiotaherättävä kaulahuvi tai erikoinen solmu voi olla juuri sinun juttusi tänä syksynä.

Jennifer Love-Hewitt jättää tänä syksynä huivinsa mielenkiintoisesti lenkille. Heidi Klum bongattiin erikoisessa huivissa, joka sopi täydellisesti huippumallin klassiseen asuun.

Kokeile perinteistä solmua

Kaulahuivin kiristäminen yksinkertaisella lenkillä toimiin asuun kuin asuun. Hieman kireämpi solmu antaa viimeistellymmän kuvan kuin rento ja löysä solmu.

Gossip Girl -näyttelijä Leighton Meester viihtyi rennossa kaulahuivissa. Vaikka Jennifer Anistonin uusimman valloituksen, Justin Therouxin tyyliä ruoditaan julkisuudessa melko kovasanaisesti, onnistuu mieheltä vaivattomasti kaulahuivin tyylikäs solmiminen.

Jätä kaulahuivisi solmimatta

Kuka väittää, että kaulahuivi on ylipäänsä pakko solmia? Huivin voi hyvin jättää rennosti kaulalle - silloin ei tarvitse miettiä edes sopivaa solmua.

Angelina Jolie ja Olivia Munn bongattiin pitkissä ja rennoissa kaulahuiveissa. Kummankin naisen kevyeen tyyliin kuului nimenomaan huivi, jota ei oltu solmittu.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja