Näin säilytät sipsit tuoreena pussin avaamisen jälkeen

Avatussa perunalastupussissa sipsit menevät nopeasti pahvimaisen ja vanhan makuisiksi. Pussin voi kuitenkin sulkea uudelleen tällä näppärällä tavalla.

Kaikkia perunalastuja ei tarvitse ahmia kerralla, sillä niistä voi nauttia tuoreina vielä useidenkin päivien päästä pussin avaamisesta. Tähän tekniikkaan et tarvitse muita apuvälineitä kuin kätesi – ja ehkä hieman kärsivällisyyttä tekniikan opettelemisessa.

Ensin sipsipussista tulisi tyhjentää kaikki ylimääräinen ilma, jotta se ei pääsisi pilaamaan sipsien tuoreutta. Tämän jälkeen aukiolevan pussin yläsauma tulisi taittaa muutamaan otteeseen kaksin kerroin, jonka jälkeen pussin voi sulkea tiukasti vain muutamalla kädenliikkeellä. Opettele nerokas tekniikka alla olevalta videolta!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja