Näin saat orgasmin helpommin

Orgasmin saaminen voi joskus tuottaa hankaluuksia erinäisistä syistä johtuen. Savvymiss.com listasi muutaman vinkin helpottamaan laukeamisen mahdollisuuttasi.

Jos orgasmisi tuntuu olevan hukassa, kokeile näitä Savvymiss.comin listaamia vinkkejä sen saavuttamiseksi.

1. Juo vähemmän alkoholia. Vaikka se osaltaan poistaakin estoja ja rentouttaa, se myös lamaannuttaa keskushermostojärjestelmää, joka tarkoittaa sitä, että reagoit virikkeisiin hitaammin.

2. Urheile. Kuntoilu on tärkeää, sillä se vapauttaa jännittyneisyyttä. Jo tunnin urheilusuorituksen jälkeen saat huomata olevasi vastaanottavaisempi esileikille.

3. Tyydytä itseäsi säännöllisesti. Se on ilmaista, hyväksyttävää ja voit tehdä sitä kaikessa rauhassa omassa kodissasi. Se on myös hieno tapa huomata, mitkä asiat kiihottavat sinua eniten.

4. Nauti monivitamiineja. Jos kehosi on yleisesti hyvässä kunnossa ja terve, saat helpommin orgasmeja. Vitamiinit ja pahojen tapojen – kuten tupakoinnin, joka hidastaa verenkiertoasi – lopettaminen auttavat saamaan orgasmin helpommin.

5. Käytä mielikuvitustasi. Jos kaikki muut keinot menevät mönkään, ajattele aktin aikana mielestäsi kuuminta Hollywood-tähteä. Esimerkiksi People-lehden vuoden seksikkäimmäksi mieheksi valitsemaa Bradley Cooperia.

Lue lisää aiheesta:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja