Bradley Cooper valittiin vuoden seksikkäimmäksi mieheksi

People-lehti on valinnut Bradley Cooperin vuoden 2011 seksikkäimmäksi mieheksi. Katso, ketkä muut tähdet pääsivät listalle!

People-lehti on valinnut näyttelijä Bradley Cooperin, 36, vuoden 2011 seksikkäimmäksi mieheksi (engl. Sexiest Man Alive). Tämä komistus on muutakin kuin flirttailevat silmät ja hurmaava hymy! Georgetownin yliopistosta valmistunut Cooper osaa loihtia illallisen, viedä sinut ajelulle moottoripyörällään ja kuiskailla suloisia sanoja korvaasi ranskaksi – jota hän puhuu virheettömästi.

– Mielestäni on mahtavaa, että mies, joka ei näytä mallilta, voi saada tämän (tittelin). Olen mielestäni ihan kunnollisen näköinen kaveri. Joskus voin näyttää upealta ja muina aikoina näytän kamalalta, Cooper kommentoi nimitystään.

Cooperin isä Charles menehtyi tammikuussa 2011. Tähti on erityisen läheinen äitinsä Glorian kanssa. Isänsä kuoltua hän otti äitinsä luokseen asumaan.

Kun Cooper kuuli, että People-lehti on kruunannut hänet maailman seksikkäimmäksi mieheksi, hän kertoo ajatelleensa ensin, että "äitini tulee olemaan niin iloinen".

Cooper seurusteli näyttelijä Renée Zellwegerin kanssa kaksi vuotta, kunnes he erosivat vuoden 2011 maaliskuussa. Viime aikoina mies on bongattu usein pop-tähti Jennifer Lopezin seurasta.

Vuoden 2011 seksikkäimmät miehet People-lehden mukaan:

1. Bradley Cooper

2. Liam Hemsworth

3. Idris Elba

4. Justin Theroux

5. Chris Evans

6. Tim McGraw

7. Josh Charles

8. Joel McHale

9. Jason Momoa

10. Ryan Gosling

11. Alec Baldwin

12. Dylan McDermott





Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde:People.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat