Näin saat hyvää seksiä yhden illan suhteessa

Se, että hyvää seksiä voi saada vain vakiintuneessa parisuhteessa ei pidä paikkaansa. Oikeilla vinkeillä voit saada tyydyttävää seksiä satunnaisessakin suhteessa.

Täyttä varmuutta siitä, että uusi petikumppani on aikasi arvoinen, ei voi taata millään konstilla. Pahimmillaan uusi kumppani unohtaa kokonaan naisen tarpeet ja pitää huolta vain omasta nautinnostaan. Yhden illan juttu voi kuitenkin olla antoisa, jos otat ohjat omiin käsiisi.

Puhu tuhmia

Puhu miehelle viekoittelevasti jo ennen kuin viet hänet kotiisi. Jos seuralaisesi puhuu vain siitä, miten voit tyydyttää hänet, vastassasi saattaa olla itsekäs peluri. Myös miehen elekieli paljastaa, minkälaisesta ihmisestä on kyse. Hempeä tyyppi ottaa sinut luultavasti huomioon myös sängyssä.

Älä miellytä turhaan

Osa naisista on tottunut ajattelemaan, että on heidän tehtävänsä miellyttää miestä – niin makuukammarissa kuin muuallakin. Unohda epäitsekkyys. Anna miehelle kuitenkin mahdollisuus saalistaa ja ottaa selvää, mistä pidät sängyssä. Anna hänen ymmärtää, että hänen tulee tehdä töitä palkintonsa eteen.

Opasta miestä

Kerro miehelle mistä pidät. Jos et halua sanoa sitä ääneen, ohjaile hänen käsiään oikeaan paikkaan.

Ole itsevarma

Miehet pitävät naisista, jotka ovat itsevarmoja ja sinut itsensä kanssa – myös sängyssä. Jos aiot tavata hänet vain yhden kerran, sinulla ei ole mitään menetettävää. Anna palaa!

Muista kehua

Miehet ovat onnellisimmillaan, kun he tuntevat onnistuneensa jossain. Älä siis ujostele sanoa kumppanillesi, kuinka hyvä hän on sängyssä. Tyytyväisyytesi lisää miehen intohimoa.

Lue myös:

AVA

Lähde: yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat