Nainen, näin ajat miehesi villiksi ennen petipuuhia!

Esileikki on oleellinen osa sänkypuuhia. Valitettavan usein se jää liian vähälle huomiolle. Nainen, näillä viidellä vinkillä saat kumppanisi kuumaksi ennen varsinaisiin hommiin ryhtymistä!

Nautinnollisin seksielämys saadaan aikaan pitkällisellä esileikillä. Älä siis luulekaan, että mies olisi tyytyväinen pelkkään päätapahtumaan. Miehet nauttivat esileikistä yhtä paljon kuin naisetkin. Näiden viiden vinkin avulla kiusaat miehesi hurmiovuoren laelle ennen seksiä.

Syviä suudelmia

Ainoastaan naiset eivät pidä suutelemisesta, vaan myös miehet liputtavat sen nimeen. Miehille suutelukokemuksen kruunaa niskan ja korvanipukoiden näykkiminen ja muu leikittely.

Yritä suudella partneriasi hitaasti ja syvään. Näin viestität, että aiot tehdä miehesi yöstä muistamisen arvoisen. Valitse välillä suudeltavaksi korva, välillä taas niska. Kuiskaile miehen korvaan rakkauden sanoja ja muista helliä myös huulia.

Suudellessa voit antaa huomiota myös miehen housujen etumukselle.

Anna suutelulle tarpeeksi aikaa. Lietso liekkejä ja viestitä himosi kumppanillesi.

Anna hänen katsoa

Yritä päästä ujoudestasi yli ja saatella itsesi hurmokseen miehesi edessä – hän luultavasti pitää sitä kiihottavana. Jos sinua ujostuttaa vapautuessasi, voit esimerkiksi sitoa silmäsi ja kuvitella olevasi yksin. Jos olet villimpi tapaus, voit tuijottaa häntä itsesi parissa puuhastellessasi suoraan silmiin. Petipuuhiin tarkoitetut ovat hyvä apuväline tämän kohdan toteuttamiseen!

Kiusoittele miestäsi

Mikään ei sytytä miehesi tulta niin kuin hänen kiusoittelu. Helli miestäsi, mutta älä annan hänen saavuttaa maalia. Lyhyet, mutta intensiiviset hurmiopyrähdykset saavat miehesi hulluksi himosta. Muista kuitenkin, että liian pitkä kiusoittelu turhauttaa kumppanin.

Täytä fantasia

Tiedätkö kumppanisi unelmoineen jostain, jota ette ole toteuttaneet vällyjen välissä pitkiin aikoihin? Oletko kuullut hänen fantasiastaan, mutta ette ole vielä päässeet sen kimppuun? Ryhdy tositoimiin ja miehesi kiittää!

Puhu tuhmia

Uskoisitko, että tuhmien puhuminen makuhuoneessa voi tuntua voimauttavalta? Miehet nauttivat näköelämyksistä, mutta myös kuulemastaan.

Tuhmien puhuminen on helppo aloittaa esimerkiksi kuiskailemalla miehen korvaan suutelun sarassa. Voit kertoa hänelle, mitä aiot tehdä saatuasi kumppanisi vaatteet pois, kuinka kiihoittunut itse olet tai pyytää häntä tekemään sinulle jotain haluamaasi.

Leikittele alistuvan ja alentavan roolin välillä!


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja