Mainos

Näin monta päivää elämästä kuluu rakastellen

Tutkijat ovat ottaneet selvää, kuinka pitkään britit viettävät elämästään lemmenleikkien parissa. Erot ihmisten välillä ovat huomattavat. Keskimäärin rakastellessa kuluu 49 päivää elämästä.

Tutkijat ovat ottaneet selvää, kuinka pitkään ihmiset viettävät elämässään aikaa harrastaen seksiä. Lloyds Pharmacy's onlinen teettämä tutkimus paljastaa, että petipuuhien kestossa on huomattavia eroja.

Tutkijat kysyivät 1800 britiltä, kuinka usein he harrastavat seksiä. Tutkijat saivat selville, että ihmiset kuluttavat elämästään keskimäärin 49 päivää, 13 tuntia ja 41 minuuttia rakastellen. Sukupuolten välillä oli kuitenkin eroja. Miehillä menee petipuuhiin yhteensä 52 päivää ja kahdeksan minuuttia, kun taas naiset kuluttavat samaan puuhaan aikaa 47 päivää, kolme tuntia ja 36 minuuttia.

Britit viettävät lakanoiden välissä keskimäärin 19,5 minuuttia kerrallaan. Minuuttimäärissä oli kuitenkin eroja. Vastanneista 10 prosenttia kertoi viihtyvänsä lemmenleikeissä yli 30 minuuttia ja 10 prosenttia vain viisi minuuttia kerrallaan. Nopeinten seksiä harrastavat tutkimuksen mukaan lontoolaiset, sillä heidän lemmenleikkinsä kestää keskimäärin 17,4 minuttia. Skotit sen sijaan rakastelevat pisimpään, keskimäärin 20,3 minuuttia.

Eroja oli myös siinä, kuinka usein tutkimukseen osallistuneet harrastavat seksiä. Vastanneista 12 prosenttia päätyi petiin kerran kuukaudessa tai harvemmin, kun taas 16 prosenttia vastanneista harrasti seksiä 10 kertaa kuukaudessa.

– Luvut osoittavat suuria variaatioita. Vähiten seksiä harrastavat viettävät elämästään päivän ja neljäsosan seksuaalisessa kanssakäymisessä, kun taas aktiivisimmat yli 170 päivää, tutkimuksen toteuttanut Clare Kerr kertoi.


Lähde: mirror.co.uk

Kuva: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.