Näin poltat kaloreita salakavalasti – lue arkiset vinkit!

Säännöllinen urheilu ja terveellinen ruokavalio ovat kaiken a ja o, mutta voit karistella kaloreita salakavalasti arkirutiineiden ohessa. Kokeile näitä vinkkejä päivittäin!

Hyötyliikunta on varsin trendikäs "laji" kiireisen arjen keskellä. Älä kuitenkaan luota vain hyötyliikunnan tuomiin pieniin etuihin, vaan muista liikkua ja urheilla säännöllisesti. Voit kuitenkin pitää itseäsi hereillä tekemällä näitä pieniä kalorinpolttoliikkeitä. Ne voivat myös innostaa sinua liikkumaan enemmän!

1. Saksihyppelyä ennen aamupalaa

Saksihyppely on nopea ja helppo tapa polttaa kaloreita. Aamulla herättyäsi ja, hypi saksihyppyjä. Tee kyseisiä hyppyjä ennen aamupalaa esimerkiksi odottaessasi kahvin tippuvan, katsoessasi televisiosta päivän sään, ja niin edelleen.

Kaloreita palaa: 10 per minuutti

2. Kyykkyjä kuivatessa

Etenkin pitkien hiuksien kuivaamiseen tuntuu menevän ikuisuus. Hyödynnä tämä aika tekemällä samalla kyykkyjä, kun kuivaat hiuksia hiustenkuivaimella.

Kaloreita palaa: 70 joka viides minuutti

3. Herätä varpaat

Istuessasi tietokoneella tai työpaikalla, jännitä ja nostele toista jalkaasi napauttaaksesi varpailla lattiaa. Toista tämä 25 kertaa molemmilla jaloilla.

Kaloreita palaa: 24–30

4. Hyödynnä mainoskatkot

Nyt ylös sohvalta! Tee päätös, että katsoessasi lempisarjaasi vaikkapa Suurimmasta pudottajasta, teet koko mainoskatkon ajan kaloreita polttavia liikkeitä. Ensimmäinen mainoskatkon ajan voit vaikka tehdä kyykkyhyppyjä, toisella mainoskatkolla ottaa venyttäviä askeleita vuoron perään eteenpäin, kolmannella tehdä vatsalihaksia ja niin edelleen.

Kaloreita palaa: 120

5. Unohda hissi, nouse portaat ylös

Tee päätös itsellesi, ja kipua mieluummin portaat ylös, kuin käyttäisit hissiä. Mitä korkeammalla asut tai työpaikkasi sijaitsee, sen parempi: ajattele mitä nuo portaat tekevät !

Kaloreita palaa: 10 per portaikko

6. Kyykkyjä mikroaaltouunin seurassa

Odottaessasi pakastetuotteiden sulavan mikroaaltouunissa, tee vaikkapa mieluummin seinäkyykkyjä, kuin nojailisit apupöytään:paina selkäsi seinää vasten, laskeudu hitaasti alavatsaa jännittäen ja nouse ylös hitaasti nostaen itsesi ylös pakaroiden avulla.

Kaloreita palaa: 12–15 joka kolmaskymmenes sekunti.

7. Lempibiisi soimaan

Jos kuuntelet musiikkia, pistä jalalla koreasti tai hypi musiikin tahdissa hyppynarua. Älä pysähdy koko biisin aikana!

Kaloreita palaa: Jos tanssit tunnin pituisen levyn ajan, 250–800

8. Vatsalihaksia ennen nukkumaanmenoa

Ennen kuin hyppäät peiton alle, tee viisi minuuttia vatsalihaksia. Muuntele liikettä tekemällä myös sivuttaisia vatsalihasliikkeitä ja nostamalla myös jalkojasi vuoronperään ylös.

Kaloreita palaa: 40

9. Nuku!

Tämä lienee miellyttävin tapa polttaa kaloreita: kunnon yöunet!

Kaloreita palaa: 60 per tunti


Lähde: Cosmopolitan.com

Kuvat: Shutterstock, Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja