Näin perustetaan yhden illan ravintola

Uusi brittiläinen realitysarja tarjoaa kahdelle kotikokille mahdollisuuden kokeilla ravintolanpitoa kotonaan yhden illan ajan ja samalla kilpailla keskenään voitosta.

Sarjassa kaksi amatöörikokkia koettavat lavastaa kodistaan kanssakilpailijaa viihtyisämmän ravintolan, vastustajaa maittavammalla menyyllä. Tarjottavan täytyy olla niin hyvää, että illalliselle kutsutut vieraat ovat myös valmiita maksamaan siitä. Se, kumman ravintoloitsijan menyystä maksetaan enemmän kuin toisen, voittaa.

Ohjelma tarjoaa amatöörikokeille oivan mahdollisuuden näyttää niin kulinaristiset taitonsa kuin osoittaa visuaaliset kädentaitonsakin sisustamalla ja kattamalla ”ravintolansa” mahdollisimman viihtyisäksi. Valmisteluihin kilpailevat kotikokit saa käyttää vain 200 puntaa. Tarkoituksena on valmistaa kolmen ruokalajin illallinen kahdella eriävällä menyy-vaihtoehdolla, kymmenelle vieraalle.

Ohjelmaa luotsaa brittiläinen näyttelijä, tunnettu tv-kasvo ja kolumnisti Nadia Sawalha. Nadia nousi Britanniassa kuuluisuuteen aikoinaan roolistaan EastEnders-sarjassa (Annien rooli, vuosina 1997–1999). Vuonna 2006 nainen otti osaa Britanniassa julkkiksille suunnattuun Masterchef-kisaan ja selvisi kisasta voittajana. Tänä päivänä Nadia muun muassa kirjoittaa palstaa Mirror-lehteen sekä työstää Yhden illan ravintolan uusia jaksoja.

Herkkuja on tarjolla niin marokkolaisesta juhlaillallisesta ja hienostuneesta ranskalaisesta illallisesta perinteiseen englantilaiseen maalaismenyyhyn. Nämä kokit laittavat intohimonsa kokkauksestaan likoon ja käytäntöön, yrittäen samalla tienata punnan pari. Luvassa voi siis olla rahaa ja mainetta tai täydellinen floppi.

Yhden illan ravintola AVAlla tiistain myöhäisillassa 3.1. alkaen. Yhden illan ravintola -jaksot ilmaiseksi Katsomossa

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja