Näin majoitat mökkikesän yllätysvieraat kätevästi

Majoita mökkikesään erottamattomasti kuuluvat yllätysvieraat kätevästi festarikansan ja eräilijöiden suosikkiin: telttaan!

Mökkeilijöiden kesä on tehty lomasta, auringonpaisteesta, mansikoista, retkeilytunnelmasta ja yllätysvieraista – jokavuotisesta ihastuksesta ja kauhistuksesta. Festarikansan suosimia retkeilytarvikkeita voi käyttää hyödyksi myös mökkivieraiden hätämajoitukseen: telttaan voidaan majoittaa vieraita, jos mökin puolelle ei mahdu.

Muista nämä tilaihmeet:

– Vieraille varatut peitot ja tyynyt saa pakattua pieneen tilaan, kun sulloo ne ensin vakuumisäilytyspussiin. Kun vuodevaatteet on pakattu, pussista imaistaan ilmat pois imurilla.

– Vieraspatjat vievät kokonsa puolesta enemmän tilaa, mutta niidenkään ei tarvitse olla mammuttiversioita. Esimerkiksi rullalle kääntyvä vaahtomuovipatja tai ilmapatja sujahtaa helposti pienempäänkin tilaan.

– Mökillä vietetään suurin osa vuorokaudesta ulkona, joten mökkipihaan saa kalusteryhmän lisäksi tilaa kokoontaitettavilla tuoleilla, retkijakkaroilla tai vaikka vankoilla puupalleilla, joita voi käyttää myöhemmin saunapuuna.

Sen lisäksi, että teltta on kelpopaikka yllätysvieraan majoittamiseen, voi siellä yöpyä myös huvin vuoksi. Monet haluavat muistella vanhoja telttareissuja, kunhan ei tarvitse nukkua muhkuraisella maalla käpy selän alla. Mökin pihassa se onnistuu.

Telttailu voi olla hauska ohjelmanumero esimerkiksi perheen lapsille, joille ulkona nukkuminen vanhempien kanssa voi olla koko kesän kohokohta. Eikä teltassa yöpyminen käy kunnon päälle isovanhemmillakaan, jos teltassa mahtuu helposti seisomaan, vuoteena on pullea ilmapatja ja telttakatoksen alla voi istuskella suojassa pahimmalta auringonpaahteelta.

Lue myös:


Lähde: Deski.fi

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat