Näin löydät miestyyppisi

Unelmamiehen löytäminen voi vaatia, että tapailet myös ihmisiä, joita et aiemmin voinut kuvitellakaan treffailevasi. Luopumalla ennakkoluuloistasi voit löytää rakkauden sieltäkin, mistä et aiemmin osannut etsiä.

Näillä Friskyn vinkeillä löydät miestyyppisi. Uskallathan tapailla niitäkin, joita et ennen halunnut edes lähestyä?

1. Voi olla hyödyllistä tapailla erilaisia miehiä, myös sellaisia, jotka eivät ole tyyppiäsi. Näin saat selville, mitä miehessä arvostat.

2. Älä kuvittele, että sinun täytyisi muuttaa itseäsi. Jos olet treffeillä miehen kanssa, joka ei ole tyyppiäsi, älä ajattele että sinun tulisi muuttaa itseäsi joksikin muuksi, jotta hän pitäisi sinusta.

3. Seuraavan kerran kun menet treffeille ihmisen kanssa, jota et voisi kuvitella tapaavasi toista kertaa, mieti mistä ajatuksesi kumpuavat. Onko kyseessä pelko vai intuitiosi?

4. Mieti valmiiksi muutama keskeinen kriteeri, mistä et tingi mistään hinnasta. Varmista ensin, ettei kriteereitäsi ohjaa ennakkoluulot.

5. Rakkaudessa on ennen kaikkea kyse kemiasta. Ja sitä löytyy myös niiden ihmisten välillä, jotka eivät kuvitelleet olevansa toistensa tyyppiä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja