Näin käy, kun vanhemmat yrittävät notkeushaastetta – pääsisitkö itse ylös tästä asennosta?

0:57
Viime vuonna hämmästytti tämän voimistelijan uskomaton esitys.

Brittivanhemmat kokeilivat notkeushaastetta amerikkalaisvoimistelijan vanavedessä.

Yhdysvaltalaisvoimistelija Jax Kranitzin lanseeraama notkeushaaste sai monet ihmettelemään Jaxin uskomatonta tekniikkaa, jolla tämä nousi vatsaltaan lattialta käsiään käyttämättä.

Jos Jaxin taitavaakin taitavampi tekniikka kävi masentamaan, kannattaa piristykseksi katsoa alta tämä brittivanhempien esitys.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Isäbloggari Mark Ian Hoylen ylläpitämällä LadBaby-sivustolla Mark ja hänen Roxanne-vaimonsa yrittävät suoriutua haasteesta parhaansa mukaan. Roxannella erityisesti tuntuu olevan vaikeuksia haasteen suorittamisessa. Tämän liikkuessa eteenpäin lattialla vatsallaan kuin toukka, Mark kysyy vaimoltaan: "Minne olet oikein menossa?" Mark syyttää vaimoaan myös petkuttamisesta haasteen suorittamisessa ja lopulta Roxanne julistaa haasteen mahdottomaksi ja usuttaa miehensä tekemään sen.

Kummankaan suoritus ei ole kenties aivan yhtä sulava kuin alkuperäinen voimistelijan versio, vaikka Mark siitä sentään suoriutuukin. Kenties juuri tästä syystä pariskunnan hulvattomalla "Kun äiti ja isä yrittävät notkeushaastetta" -videolla on jo liki kolme miljoonaa katselukertaa!

Muista säännöt: mene makuulle kasvot alaspäin kädet selän takana ja yritä päästä ylös kääntymättä kyljellesi tai selällesi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Haaste selätetty Suomessakin

Onpa haasteeseen tartuttu Suomessakin. Näin notkeasti haasteen suorittivat niin Suomen rytmisen voimistelun maajoukkue kuin Vantaan voimisteluseuran kilpa-aerobicin harrastajatkin:

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hiljattain on ihmetelty myös tuolihaastetta, jossa naiset tuntuvat olevan rutkasti miehiä parempia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja