Mainos

Näin kahvimakusi viestii seksielämästäsi

Nauttimasi kahvi kertoo luonteestasi paljon – myös seksin suhteen. Tässä leikkimieliset luonnekuvaukset!

Viestimme itsestämme jatkuvasti. Usein sanoin, mutta sitäkin useammin sanattomilla viesteillä. Päivittäiset valintamme kertovat meistä ehkä enemmän kuin arvata saattaa. Mitä kahvivalintasi kertoo seksielämästäsi?

Espresso

Olet kärsimätön ja kyyninen. Et kestä small talkia tai muuta tyhjänpäiväistä jauhantaa, menet mieluummin suoraan asiaan. Olet herkkä stressille, mutta sängyssä olet ihanan dramaattinen kumppani. Sinulla on taipumuksia käsirauta- ja roolileikkeihin.

Latte

Sinussa piilee kodikas, suloinen ja hieman jopa lapsellinen puoli. Vältät mielelläsi suoraa yhteydenottoa ja nautit, kun kaikki on hyvin. Makuuhuoneessa olet ujo, mutta lempeä kumppani, joka nauttii enemmän läheisyydestä ja suukottelusta. Seurustelusuhteessa olet ehdottoman uskollinen.

Cappuccino

Olet ulospäin suuntautunut ja erittäin optimistinen persoona. Olet villi seksikumppani, mutta kärsimätön. Mielenkiintosi herpaantuu herkästi ja tarkastelet uusia kohteita ennen kuin huomaatkaan.

Vihreä tee

Olet useimmiten huolestunut jostain: ilmastosta, kehitysmaista, lasten ja naisten oikeuksista... Kannat harteillasi maailman painoa – ja pidät huolen, että kaikki muutkin huomaavat sen. Makuuhuoneen puolella olet kuitenkin kokeilunhaluinen ja hallitset tantraseksin salaisuudet. Luomu on mielestäsi parasta.

Kofeiiniton kahvi

Olet hysteerinen ja harhaluuloinen. Kerrot hieman liian vuolaasti allergioistasi ja uusimmasta vaivastasi. Pelkäät olevasi riippuvainen kahvista tai milloin mistäkin. Makuuhuoneen puolella olet hyvin tarkka hygieniasta ja turvaseksistä – jos siis ikinä pääset niin lähelle seksikumppaniasi.


AVA

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.