Näin Jennifer Hudson pudotti yli 40 kiloa!

Jennifer Hudson teki sen mistä monet vain haaveilevat ja laihdutti monta kymmentä kiloa. Hän myöntää olevansa ylpeämpi laihdutuksestaan, kuin Oscar-palkinnosta.

Amerikan Idolsista kuuluisuuteen ponnahtanut Jennifer Hudsonin, 30, ajatus laihduttaa alkoi muhia hänen mielessään kun hän odotti esikoistaan Davidia, 2. Jennifer ihmetteli miksei kukaan huomannut hänen olevan raskaana. Hän oli niin iso ettei raskautta erottanut ennen kuin hyvin myöhään.

– Halusin myöskin antaa tulevalle pojalleni hyvän esimerkin. Minä ja mieheni emme oppineet lapsina syömään terveellisesti. Nyt oli meidän mahdollisuutemme opettaa tuleva lapsemme terveellisille elämäntavoille, Jennifer mainitsee yhden tärkeimmistä syistä laihdutukseen

Jenniferillä on takanaan kolme laihdutusyritystä ja viimeisin niistä tuotti odotettua suuremmat tulokset, hän laihtui yli 40 kiloa.

– Tällä kertaa minusta tuli todellinen liikuntafanaatikko. Menin aamu seitsemältä salille juoksemaan tunniksi, jonka jälkeen palasin kotiin ja nukuin tunnin. Iltapäivällä palasin vielä uudelleen salille tekemään lihaskuntoharjoituksen koko kropalle ja illalla kotona tein vielä Tae-Bota.

Ruokavalioon sisältyi pelkästään nahatonta broilerin lihaa, ruskeaa riisiä ja vihanneksia. Nyt monta vaatekokoa pienempi tumma kaunotar syö melkein kaikkea, mutta kohtuudella. Hän ei kiellä itseltään mitään, sillä se johtaisi vain suurempaan himoon.

Rakastin kurvejani!

Jennifer kertoo ettei koskaan ollut tyytymätön vartaloonsa, päinvastoin. Hän mainitsee löytävänsä kaikesta, jotain positiivista, siksi hänen uhkea ulkomuotonsa ei koskaan häirinnyt häntä. Eniten liikakilot tuntuivat häiritsevän muita ihmisiä. Jennifer myöntää, että ulkomaailma kohtelee häntä eri tavalla nyt kun hän on neljä kokoa pienempi.

– En ymmärtänyt, että minua arvosteltiin ennen kuin laihduin ja huomasin, mistä kaikesta olen jäänyt paitsi. Muotisuunnittelijat haluavat minun kulkevan luomuksissaan ja olen saanut niin paljon työtarjouksia, etten meinaa perässä pysyä, Jennifer listaa.

– Olen ylpeämpi painonpudotuksestani kuin Oscar-palkinnosta, Jennifer hehkuttaa onnellisena.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash, Getty Images

Lähde: self.com

Lue myös:

    Uusimmat