Näin helppoa pyykkivuoren selättäminen on joulun alla – äidin hauska kuva sai ihmiset innostumaan: "Kiitos ideasta"

Pyykkivuoren selättäminen käy todella helposti näin joulun lähestyessä, jos omistaa vain pyykkikorin ja joulukuusen tähden, neuvoo australialainen kolmen lapsen äiti.

Monille vanhemmille pyykkivuoret ovat päivittäinen ongelma. Sen selättämiseksi on yritetty keksiä mitä luovempia tapoja ja ratkaisuja, esimerkiksi eräs äiti keksi nerokkaan tavan saada lapset mukaan kotitöihin ja toinen äiti kokeili siivoamisen lopettamista kokonaan.

Nyt yhdellä australialaisäidillä on jälleen uusi kikka kokeiltavaksi – täydellinen juuri näin joulun alla. Kolmen lapsen äiti ja Modern Day Mumma -blogin kirjoittaja Jessi jakoi hauskan kuvan Instagram-sivuillaan nerokkaasta kikasta.

Kuvassa näkyy korkea pyykkikoriin kasattu vuori likaisia peitteitä ja vaatteita, isoimmat alimmaisena ja pienimmät päällä. Koko komeuden päälle on asetettu tähti, joka saa pyykkivuoren muistuttamaan joulukuusta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Paras tapa välttää pyykinpesua – muunna se joulukuuseksi. Se on ilmaista, Jessi kirjoittaa Instagramissa.

Stressaako joulu ja töitä on liikaa? Katso alla olevalta videolta Marttojen vinkit stressin selättämiseen. Artikkeli jatkuu videon alla.

Stressi pois - Marttojen jouluvinkit 8:02

"Toivon, että kattoni olisi korkeammalla"

Sosiaalisessa mediassa muut äidit ja kommentoijat ovat olleet huvittuneita nerokkaasta ja hauskasta kikasta. Kuvan kommenttikenttä on täyttynyt nauravista hymiöistä.

– Teen tämän lasteni pyykkien kanssa! Hahah! Kiitos ideasta, eräs kommentoi.

– Tämä on mahtava, toinen kirjoittaa.

– Paras lahja olisi tuon tähden oleminen korin pohjalla, kolmas sanoo.

– Luulen, että minun kasani tekisi 2–3 kuusta. Pyykkäys ei koskaan lopu, neljäs toteaa.

– Mahtava idea! Toivon, että kattoni olisi korkeammalla.

Lähteet: Instagram, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat