Näin Harry Potter -tähdet ovat muuttuneet – katso kuvat!

Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson ja muut rakastetut Harry Potter -tähdet ovat kasvaneet aikuisiksi Harry Potter -elokuvien myötä. Muistatko vielä, minkälaisia he olivat uransa alussa?

Harry Potter -näyttelijät Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson ovat kasvaneet aikuisiksi julkisuuden valokeilassa. Muistatko vielä, mistä kaikki alkoi?

Harry Potter ja viisasten kivi sai ensi-iltansa marraskuussa 2001, eli tasan yhdeksän vuotta sitten.

Elokuvan pääosaa näytteli pieni, tummahiuksinen Daniel Radcliffe, jonka karismaa epäiltiin. Vuosien varrella hänestä on kuitenkin kasvanut karismaattinen ja sanavalmis nuorimies, jonka näyttelijänlahjat eivät jää kellekään epäselviksi. Myös Ron Weasleyn roolissa nähtävä Rupert Grint on aikuistunut ja löytänyt itsensä elokuvien myötä.

Eniten tähtikolmikosta lienee muuttunut Emma Watson, joka aloitti uransa suloisena, pörröpäisenä pikkutyttönä. Potter-elokuvien jälkeen Watson pätkäisi pitkän tukkansa aivan lyhyeksi ja muotilehdet kehuvat kilpaa hänen klassisen upeaa tyyliänsä.

Harry Potter -elokuvissa on nähty myös liuta muita näyttelijöitä, kuten Tom Felton, Robert Pattinson ja Alan Rickman. Miten he ovat muuttuneet elokuvien aikana?

MTV3/Helmi

Lähde: Zimbio.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat