Mainos

Myllylä tunnusti dopingin

Mika Myllylä on myöntänyt lähettämässään tiedotteessa käyttäneensä kiellettyjä aineita.

Mika Myllylä myöntää STT:lle lähettämässään tiedotteessa, että hän on toinen mieshiihtäjistä, joka antoi positiivisen doping-näytteen Maaiman antidoping-toimiston WADA:n testeissä Lahdessa.

Myllylä ilmoittaa asianajajansa Antti Vainion välittämässä tiedotteessa, että hän haluaa ensin selvittää myös b-näytteen tuloksen ennen kuin hän antaa asiasta lisätietoja. Tiedotteessa Myllylä kertoo matkustaneensa perheineen "tuntemattomaan paikkaan", eikä ole toistaiseksi tavoitettavissa.

Myllylän tiedote kokonaisuudessaan:

Mika Myllylä on antanut minulle toimeksiannon hoitaa hänen puolestaan tänään ilmitullutta doping- asiaa. Tässä vaiheessa Myllylä ilmoittaa, että hän on toinen niistä mieshiihtäjistä, jotka ovat antaneet positiivisen näytteen. Myllylä haluaa kuitenkin ensin selvittää myös b-näytteen tuloksen ennen kuin hänen puolestaan annetaan asiasta julkisuuteen lisää informaatiota.

Myllylä on itse perheineen matkustanut tuntemattomaan paikkaan eikä ole toistaiseksi tavoitettavissa. Jatkotiedottamisesta tulen huolehtimaan ainoastaan minä hänen puolestaan.

Antti Vainio Asianajaja, varatuomari, Savonlinna.

(STT-MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.