Muuttovalmiilla kodeilla kasvavaa kysyntää

Yhä useampi suomalainen haluaa muuttovalmiin talopaketin.

Omakotitalorakennuttajat haluavat nykyään entistä enemmän muuttovalmiita koteja. Avaimet käteen -talopakettien kysyntä on kasvanut merkittävästi, ja noin puolet uusista rakennettavista pientaloista on jo muuttovalmiita koteja.

– Yksilöllisten kotien kysyntä valmistalomarkkinoilla kasvaa räjähdysmäisesti, Deko-talon toimitusjohtaja Kimmo Kurkela sanoo.

Avaimet käteen -rakentaminen eroaa perinteisestä talopakettirakentamisesta siten, etteivät rakennushankkeen työt ole asiakkaan kontolla. Hän saa muuttaa täysin valmiiseen kotiin. Muuttovalmiit talopaketit ohittivat viime vuonna euroissa mitattuna perinteiset talopaketit.

– Dekotalo on kokonaisratkaisu, jossa asiakkaalle rakennetaan valmistalo aina sisätilojen sisustusta ja sähkötöitä myöten. Tuloksena on laadukas koti, joka on rakennettu juuri asiakkaan tarpeisiin sopivaksi, Kurkela kertoo.

Tampereen asuntomessuilla on mahdollisuus tutustua muuttovalmiiseen Deko-taloon, jossa on huomioitu asukkaiden hyvinvointi. Se on passiivienergiatalo, jossa lämmönlähteenä ovat puu, aurinko ja ilma. Energiatehokkuudelta se kuuluu A-luokkaan.

Teksti: Jokakoti
Kuva: Dekotalo ja Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja