Mustakarhu ei välittänyt Tokion olympialaisten rajoituksista – ilmaantui kisa-areenalle muutama tunti ennen ottelun alkua

4:55
Katso videolta MTV Urheilun raportti olympiakisojen olosuhteista paikan päältä Tokiosta.

Tokion olympiakisoissa ei yleisöä nähdä, mutta kaikkien korviin rajoitukset eivät ole kaikuneet. Aasialainen mustakarhu ilmestyi keskiviikkona Fukushiman olympia-areenalle vain muutamia tunteja ennen Japanin ja Australian välistä softball-ottelua.

Mustakarhu oli paikallislehtien tietojen mukaan kulkenut areenalla jo edellisenä päivänä. Se voi painaa useita satoja kiloja. Poliisi etsii nyt karhua ja etsinnät ovat jatkuneet läpi yön torstaihin saakka.

– Vartija näki aikaisin aamulla karhun stadionilla. Emme löytäneet tai saaneet karhua kiinni. Vaikka katsomoissa ei ole yleisöä, niin olemme varuillamme ja etsimme sitä, paikallispoliisi kertoi AFP:lle.

Olympiakisojen järjestäjät ja poliisi yrittivät pelästyttää karhua, jonka uskotaan olevan lähistöllä. He käyttävät apunaan ilotulitteita ja kovaäänistä musiikkia karhun kiinni saamiseksi, mutta toistaiseksi kiinniotossa ei olla onnistuttu.

Tokion olympialaisten viralliset avajaiset ovat perjantaina.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja