Mainos

Muotiblogistit kertovat: Näin pukeudut, kun häissä sataa

Helmen muotiblogit Emmin muotiblogi ja Stilissima tarjoavat tyylin nälkäisille tietoa uusista trendeistä ja muotivirtauksista. Kokoamme säännöllisesti yhteen muotiblogien satoa.

Lue, mitä muotiblogistimme ovat kirjoittaneet viime aikoina.. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Emmin muotiblogi

Lady Gagailua jälleen

Lady Gagan tyyli iskee Emmiin joka kerta uudestaan:

"Jaksan aina vaan palata Lady GaGan huomiota herättäviin vaatteisiin. Tässä laulajan tuoretta lentokenttätyyliä. Luulisi kyllä, että tuollaisissa koroissa lentokoneessa paikallaan kököttäminen olisi tuskaisaa."

Kukkamekot esiin

Emmi ihastui keväiseen kukkamekkoon:

"Olen potenut jo jonkin aikaa kukkamekkofiksaatiota. Tämä yksilö on melko tavallinen, mutta varsin monikäyttöinen."

Stilissima

Kesää odotellessa

Kesäkuussa Stilissiman liikkeeseen saapuu upeita asuja, joita blogissa nyt esitellään:

"Jos joku olisi ehdottanut minulle 10 vuotta sitten, että voisin laittaa päälleni jotain vihreää ja vielä paremmin vihreän iltapuvun, olisin varmasti ollut kovin vastentahtoinen. Suhteeni vihreään väriin on tosin paranemaan päin. Mitä enemmän vihreä taittuu valtameren sävyihin sitä enemmän niistä pidän."

Rakkaus ja avioliitto

Blogisti kirjoittaa ystävälleen, jonka poikaystävä perui häät:

"On varmasti rankkaa kokea niin suuri hylkäys – tai ehkä paremminkin pettymys siitä, että tulevaisuuden suunnitelmasi menivät uusiksi - ja se minkä vuoksi ponnistelit tuntuu nyt turhalta, mutta haluaisin muistuttaa että ei poikaystäväsi sinua jättänyt. Hän ei vaan nyt halua mennä naimisiin nyt elokuussa."

Jos sää ei suosi

Stilissima keräsi yhteen vinkit häihin, joissa sää ei suosi:

"Hanki sateenvarjo, tarpeeksi iso sellainen. Mieluusti sellainen, jota voitte käyttää kuvissanne myös rekvisiittana. Muista, että pukusi vie todennäköisesti enemmän tilaa, kuin arkivaatteesi ja on mukavaa jos toinen puoliskokin mahtuu saman varjon alle!"

Tänään kotisohvallanne: Heidi ja Stephen

Stilissiman liikkeessä kuvattiin tällä kertaa ohjelmaa. Valitettavasti Stilissimalla ei ole kuvauskeikoista pelkkää hyvää sanottavaa:

"Ennen Heidin tapaamista olen pitänyt hääohjelmia ja niihin liittyviä ”tultaisiin teille kuvaamaan pari juttua tänään”-ehdotuksia varsin rasittavina. Tähän syynä on muutama huono kokemus suomalaista saippuasarjoista ja niiden kuvaamisesta Stilissimassa."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Juha Reunanen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.