Muotiblogistien kertomaa: Muotia isoille tytöille

Helmen muotiblogit Emmin muotiblogi ja Stilissima tarjoavat tyylin nälkäisille tietoa uusista trendeistä ja muotivirtauksista. Kokoamme muotiblogien satoa yhteen joka viikko.

Lue, mitä muotiblogistimme ovat kirjoittaneet viikon aikana. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Emmin muotiblogi

Mummolamuotia

Emmi esittelee mummolamuotia:

"Mummolasta saa aina kivoja juttuja, ja taatusti käsintehtyjä!"

Sinisiä kukkayksityiskohtia

Olsenin siskokset ovat Emmin suosiossa:

"Ashley ja Mary-Kate Olsen lukeutuvat myös lempipukeutujiini. Ashley edusti tammikuussa InStylen ja Warner Brosin juhlissa tässä sinisessä koltussa, jonka yläosassa on upeat koristelut."

Vahvan tyylin Sophie

Myös Sophie Ellis Bextorin tyyli miellyttää Emmiä:

"Sophie Ellis Bextor kuuluu myös lempparipukeutujiini. Joskus en voi kuitenkaan olla ihmettelemättä, minkä takia joidenkin ihmisten tyyli kestää niin voimakkaita vaatteita ja joidenkin ei?"

Stilissima

Vain pienikö kaunista?:

Stilissiman muotiblogi esittelee hääpukuja, jotka sopivat isoille tytöille:

"Veromia on valmistanut DeLuxe-mallistonsa silmällä pitäen kokoja 44 - 60. Ja kaavoitus on nimenomaan runsaammalle morsiamelle. Näitä löytyy meiltä varmasti muutaman tovin kuluttua valikoimasta, mutta kuullostelisin mielelläni mistä näistä pidätte. Omat suosikkini ovat melko selkeät."

Kevättä ilmassa:

Blogissa paljastetaan minkälaisia juhlapukuja nähdään tämän vuoden ylioppilasjuhlissa:

"Tänä vuonna muodissa on runsaasti hehkuvia kirkkaita värejä, saapas nähdä miten moni valitsee shokkivärisen puvun ylioppilasmekokseen!"

Victorian hääpuku:

Stilissima-muotiblogissa mietitään, miltä Victorian hääpuku tulee näyttämään:

"Jos Victoria on nimittäin todella trenditietoinen tulee hän valitsemaan valtavan muhkean prinsessapuvun, jossa somisteena pitsiä ja kangasruusuja (paljon ruusuja)."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Wireimages/All Over Press, Sony

Lue myös:

    Uusimmat