Muodin huipulle: Suvin voittoasu EMMA-museon työtakiksi

Muodin huipulle -sarjan kuudes tehtävä oli suunnitella EMMAn museotyöntekijöille unisex-asu. Tehtävän voitti jo kisasta pudonnut suunnittelija Suvi.

Muodin huipulle -suunnittelijoiden yksi haastetehtävistä oli suunnitella unisex-työasu EMMA-taidemuseon museotyöntekijöille. Tehtävän voitti Suvi Jaskari-Marchesi ja jaksossa nähtiin, kuinka tuomaristossa istuneet museontyöntekijät ilmoittivat, että haluavat jatkaa yhteistyötä Suvin kanssa.

EMMA-museo julkistaa uuden työasunsa 20. toukokuuta. Julkistamistilaisuudessa nähdään tuttuja Muodin huipulle -kasvoja, sillä Suvin lisäksi paikalla on myös Jaakko Selin, joka juontaa tilaisuuden.

Suville voitto oli iloinen uutinen.

– Palkinto oli mahtava. Innostuin heti, kun kuulin, että voittaja saa työn kilpailun ulkopuolelta. Se kuulosti hienolta, hän kertoi voittoisan catwalkin jälkeen.

Suvi uskoi erottuneensa joukosta sen vuoksi, että hänen pukunsa vastasi parhaiten tehtävän annon kriteerejä.

– Se sopi museon värimaailmaan ja muotokieleen. Puku erottuu joukosta, mutta myös sulautuu tyyliltään museoon. Lisäksi se soveltuu monelle vartalontyypille ja on neutraali.

Muodin huipulle -finaali MTV3-kanavalla tiistaina 10. toukokuuta kello 20.00. Uusinta AVA-kanavalla keskiviikkona kello 20.00.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja