Muistatko vielä nämä Vesa Keskisen naiset?

Tämän vuoden aikana kyläkauppias Vesa Keskisen kainalossa on viihtynyt kaksikin ulkomaalaista kaunotarta.

Keskisen ja ghanalaisen Hamamat Montian värikkään rakkaustarinan vaiheita seurattiin tiiviisti viime vuonna. Mutkikkaasta suhteesta riitti uutisoitavaa runsaasti myös talven ja kevään aikana.

Keskinen on kertonut auliisti julkisuuteen pariskunnan suhteen käänteistä, ja varsinainen kliimaksi saatiin uudenvuoden kieppeillä, kun Hamamat katosi yllättäen. Loppujen lopuksi selvisi, että ghanalaiskaunotar oli palannut takaisin kotimaahansa ystävättärensä kanssa.

Viime vuosina Keskinen on jakanut huomiotaan ennemmin kansainvälisille kaunottarille kuin perussuomalaiselle eloveenatytölle.

Taannoin Keskisen vierellä viihtyi brasilialainen Natalia, jonka kanssa kyläkauppias päätyi otsikoihin. Natalia palasi muutama viikko sitten takaisin Suomeen ja kyläkauppiaan kainaloon, mutta yrityksistä huolimatta suhdetta ei saatu toimimaan.

Kihlaus- ja perheenlisäystoiveista huolimatta Keskisen ja Natalian suhde oli koko ajan täysin platoninen.

– Vanhaa suhdetta yritettiin kaksi ja puoli viikkoa lämmitellä, mutta totuus on kuitenkin se, että suhde oli vain veli ja sisar -tyylinen. En käynyt Natalian kanssa edes saunassa ja saman peiton alla ei nukuttu kertaakaan, Keskinen tunnusti MTV3.fin Viihdeuutisille torstaina.

Keskinen on heilastellut myös toisen brassikaunottaren, Joanan, kanssa.

2000-luvun alkupuolella Vesa seurusteli poliisiksi valmistuneen Nina Juurakon kanssa, ja pariskunta asuikin yhdessä Tuurin hienossa kartanossa.

Suhde päättyi kuitenkin vuonna 2004, kun Keskisen salasuhde Marika Fingerroosiin tuli julki.

Fingerroos ei ollut Keskisen ainoa salarakas, vaan myös missikisoista tuttu Henna Tuominen yhdistettiin romanttisissa merkeissä kyläkauppiaaseen.

Lisäksi Keskinen on yhdistetty julkisesti missikaunotar Linda Rinteeseen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat