Muistatko Dallas-sarjan tyrmäävän Sue Ellenin? 76-vuotias näyttelijätär on edelleen upea kaunotar

Linda Gray nähdään piakkoin brittiläisessä Hollyoaks-sarjassa. Hänet muistetaan parhaiten Sue-Ellenin roolista legendaarisessa saippuasarjassa Dallas.

Linda Gray esitti vakituisesti vuosina 1978-1989 Sue Elleniä sarjassa Dallas. Hän näytteli Larry Hagmanin esittämän J.R. Ewingin vaimoa. 

Hän julkaisi vuosi sitten syksyllä elämäkertakirjan The Road To Happiness Is Always Under Construction. Kirjassaan hän kertoi Sue Ellenin roolin olleen hänelle pelastus.

– Halusin roolini kautta välttää tulemasta samanlaiseksi surulliseksi, yksinäiseksi ja epätoivoiseksi naiseksi, jollaisia Sue Ellen ja minun äitini olivat, Gray kertoi kirjassaan.

Jos kuva ei näy, katso se täältä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Hän kertoo Good Morning Britain -aamuohjelman haastattelussa J.R. Ewingin roolia näytelleen Larry Hagmanin hänelle tärkeä ystävä kuten myös Bobby Ewinginä näytellyt Patrick Duffy on. Hagman menehtyi nelisen vuotta sitten.

– Hän oli tärkeimpiä ystäviäni 37-vuoden ajan. Hän oli täydellinen näyttelijä ja kaipaamme häntä päivittäin. Puhuin Patrick Duffyn kanssa muutama päivä sitten. Olimme kaikki hyviä ystäviä. Meitä nimitettiin kolmeksi muskettisoturiksi, Gray muistelee.

Linday Gray, 76, näyttelee edelleen. Hänet nähdään brittiläisessä suositussa Hollyoaks-sarjassa. Näyttelijä myöntää Good Morning Britain -ohjelman haastattelussa, että vahvan brittienglannin sisäistäminen oli hänelle hieman haastavaa.

Hän kertoo ottaneensa roolin sarjassa vastaan taitavan suostuttelun ansiosta.

– Sarjalla on valloittavia tuottajia, jotka kutsuivat minut katsomaan muutamia jaksoja. Ne nähtyäni totesin sarjan olevan loistava ja suostuin mukaan.

Lähteet: Hello ja The Road To Happiness is Always Under Construction. 

____

Päivitys 17.11.2016: 22:35: Korjattu roolihahmon nimestä väliviiva pois. 

Päivitys 17.11.2016: Lisätty tuore Instagram-kuva Linda Graysta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja