Muistatko Adam Lambertin edellisen Suomi-vierailun?

Poptähti Adam Lambertin edellinen vierailu Suomeen sai ikimuistoisia käänteitä. Muistatko, mitä muuta tapahtui tuolloin?

Adam Lambert vieraili edellisen kerran Suomessa jouluna 2011 suomalaisen poikaystävänsä Sauli Koskisen kanssa.

Yhdysvaltalaislaulaja saapui maahan tuolloin matalalla profiililla. Kyseessä oli Adamin ja Saulin yhteinen joulu Suomessa.

Lumeton joulu harmitti tuolloin Saulia, joka olisi toivonut näkevänsä kotimaassaan lumisen ja valkean talven.

Joulunaikaan Sauli kirjoitti blogissaan käyneensä saunassa pitkästä aikaa.

– Ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen suomalaiseen saunaan!! YAY!! Sauli ilkamoi.

Sitä, oliko Adam uskaltautunut saunaseuraksi, ei Sauli blogissaan kertonut.

Joululoma sai kuitenkin ikävän käänteen, kun Adam ja Sauli ajautuivat väkivaltaiseen riitaan.

Rakastavaiset olivat viettämässä iltaa helsinkiläisravintola DTM:ssä, jossa miesten välille tuli riitaa. Riitely jatkui valomerkkiin asti, minkä seurauksena riitely yltyi nyrkkitappeluksi. Tappelun seurauksena kaksikko päätyi viettämään yönsä putkassa.

Helsingin poliisi vahvisti tuolloin tiedon MTV3.fin Viihdeuutisille.

– Lambert ja Koskinen olivat ensiksi tapelleet keskenään. Tähän riitaan oli mennyt sivullisia väliin, jolloin Lambert oli käynyt myös näihin väliin tulleisiin ihmisiin käsiksi, kertoi Petri Juvonen Helsingin poliisista.

Tappelun jälkeen putkaan päätynyt kaksikko ei päässyt viettämään yötään yhdessä, sillä Lambertia pidettiin Pasilan poliisiaseman putkassa ja Koskista Töölön putkassa. Tappelupukarit vapautettiin kuulustelujen jälkeen.

Kaksikko majoittui tuolloin Suomen ainoassa viiden tähden hotellissa, Pohjois-Esplanadilla sijaitseva Hotelli Kämpissä.

Tietojen mukaan kaksikko ei kuitenkaan viettänyt hotellissa koko joulunpyhiä, vaan vieraili jouluaattona Saulin vanhempien luona Hyvinkäällä.

Joulunpyhät sujuivatkin lopulta sopuisaan malliin. Adam Lambert julkaisi aattoiltana internetissä yhteiskuvan Saulista ja itsestään. Kuvassa molemmat hymyilevät onnellisena kameralle. Kuvan alla olevassa englanninkielisessä tekstissä Lambert kertoi heidän viettäneen yhdessä suomalaista joulua ja availevan lahjoja. Viesti päättyi suomenkieliseen hyvän joulun toivotukseen.

Jenkkeihin palattuaan Adam avautui baaritappelusta The Ellen DeGeneres Show'ssa:

– Parisuhteet ovat työtä. Olen onnekas, kun olen rakastunut niin hienoon kumppaniin. Jokaisella on ylä- ja alamäkiä, ja alkoholin kanssa tilanteet riistäytyvät käsistä, Lambert kertoo.

– Se oli enemmänkin sellaista lapsellista sekoilua. Olin vastuuton ja koen olevani läheisilleni ja faneilleni velkaa sen, että olen nyt aikuismaisempi. Universumi lähettää herätyksiä, kun asiat riistäytyvät käsistä. Silloin pitää vain rauhoittua.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat