Muista tunnustaa rakkautesi – tämä on paras aika?

Koska viimeksi sanoit ne kolme suurta sanaa? Todennäköisesti myöhään viime lauantaina.

"Minä rakastan sinua" – koska sanoit sen viimeksi? Todennäköisesti viime lauantaina, ainakin SWNS.comin kyselyn mukaan.

Kyselyyn osallistui 2000 henkilöä. Selvityksen mukaan pariskunnat tunnustivat rakkautensa todennäköisimmin lauantai-iltana noin kello 22.00.

Kyselyyn vastanneet parit kertoivat rakastavansa toisiaan myös nukkumaan mennessään. 41 prosenttia tunnusti rakkautensa, kun kumppani on tehnyt romanttisen eleen, 35 prosenttia taas töihin lähtiessään. 32 prosenttia vastanneista lopetti puhelut rakkaudentunnustukseen.

Seksin aikana lemmekkyys oli huipussaan, sillä vastaajat kertoivat tunnustavansa rakkautensa ennen seksiä, sen aikana ja myös sen jälkeen.

Rakkaus ei ole itsestäänselvyys, vaikka osa kyselyyn vastanneista tuntuu pitävän sitä sellaisena. Yksi kymmenestä vastaajasta nimittäin totesi, ettei koskaan sano rakastavansa puolisoaan, koska tämä "tietää jo" heidän rakkaudentunteistaan. Miten tylsää!

Miksi pihdata kauniita sanoja – haluat varmasti kumppanisi tietävän, että arvostat häntä! Älä turhaan odottele ällöromanttista hetkeä. Selvityksen mukaan nämäkin olivat syitä rakkaudentunnustukselle:

– Kumppani kaipaa piristystä

– Kumppani suostuu tekemään kompromissin

– Kumppani kokkaa aterian, hoitaa kotityöt tai siivoaa

– Kumppani saa sinut nauramaan

– Tajuat yllättäen, että kumppanisi on kaunis

– Olet hyvällä tuulella

– Sinulla on ollut hyvä päivä

– Olet ulkona ystäviesi kanssa ja ymmärrät, että arvostat kumppaniasi

SWNS on lyhenne sanoista South West News Service. Kyseessä on Yhdistyneen kuningaskunnan suurin itsenäinen uutistoimisto.

Katso myös: Hääsuunnittelijat Tori & Dean


AVA/Maria Aarnio

Lähde: Swns.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat