Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

MTV3-kanavalle tunnustusta suomalaisen ruokakulttuurin edistämisestä

Julkaistu 14.12.2012 10:56(Päivitetty 14.12.2012 10:57)

La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs Finlande eli Paistinkääntäjät antoi tunnustusta MTV3-kanavalle suomalaisen ruokakulttuurin edistämisestä.

MTV3:n vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila sai kutsun arvostettuun Paistinkääntäjien ritarikuntaan ja kuuluisat Paistinkääntäjien käädyt perjantaina 14.12. La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs Finlandelta. Tunnustuksen antanut järjestö, Paistinkääntäjät, vaalii kansallista ruokakulttuuria, kulinaarisia perinteitä ja tuo yhteen ruoasta kiinnostuneita ammattilaisia ja harrastajia.

Järjestön edustajat olivat kertomassa toiminnastaan MTV3-kanavan Huometa Suomi -ohjelmassa, joka on ollut osaltaan nostamassa suomalaista ruokaa sille kuuluvalle kunniapaikalle. Suhtautuminen suomalaiseen ruokaan on ruokaritarien mukaan muuttunut arvostavampaan suuntaan.

– Meillä on hyviä ohjelmia, raaka-aineita ja kokkeja. Vielä puuttuu se, että osaisimme lobata suomalaista ruokakulttuuria ulkomailla. Tarvitaan vientiä ja kansainvälisyyttä, Kim Palhaus, Vice-Conseiller Culinaire d'Helsinki Chaîne des Rötisseurs Finlande arvioi suomalaisen ruokakulttuurin tilaa.

Tutustu Paistinkääntäjien toimintaan, katso Huomenta Suomen haastattelu:

Sumo video id

(MTV3)

Lisää aiheesta:

Kari Aihiselta yllättävä vinkki – tekisitkö itse näin pastallesi?MT:n tiedot: Vahvat viinit eivät tule ruokakauppoihin tämän hallituksen aikanaMitä eroa on IPA-, APA- ja NEIPA-oluella? Panimomestari kertooHelsingin paraatipaikalla on 50-vuotias torikahvila – hittituote hurmaa yksinkertaisuudellaan: "Kanelia, sokeria, voita"Ranska voitti Bocuse d’Orin – näin kävi Suomelle Ravintoloita kaatuu kauhutahtia: "Tilanne vain kävi mahdottomaksi"
MakujaLifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • 13.8.18:00
    Viiden jälkeen

    Kari Aihiselta yllättävä vinkki – tekisitkö itse näin pastallesi?

  • 11.6.16:26
    Politiikka

    MT:n tiedot: Vahvat viinit eivät tule ruokakauppoihin tämän hallituksen aikana

  • 31.5.09:44
    Olut

    Mitä eroa on IPA-, APA- ja NEIPA-oluella? Panimomestari kertoo

  • 11.5.08:01
    Huomenta Suomi

    Helsingin paraatipaikalla on 50-vuotias torikahvila – hittituote hurmaa yksinkertaisuudellaan: "Kanelia, sokeria, voita"

  • 27.1.20:37
    Ruoka

    Ranska voitti Bocuse d’Orin – näin kävi Suomelle