Mainos

MTV3.fi:n lukijat: Suomalaiset ovat outoja faneja

Suomi taistelee tänään pronssimitalista jääkiekon MM-kisoissa. Mutta jaksaako pronssipeli kiinnostaa vielä Leijona-faneja?

MTV3 Uutisten Facebook-sivuilla käydyssä keskustelussa osa tunnustaa, että pronssipeliin ei riitä enää intoa.

– En (jaksa kannustaa), jos maalivahti ei vaihdu ja joukkueeseen tule lisää puhtia.

– Nämä kisat olleet jo itsestään fiasko joten en ihmettele vaikka neljäs sija olisi plakkarissa.

Leijonat taistelee, kansa valittaa

Jotkut taas moittivat toisten suomalaisfanien asennetta. Muun muassa kannustuksen puute Hartwall Areenalla kummastutti.

– Ollaanko me suomalaiset näin huonoja häviäjiä? Tietenkin kannustetaan loppuun asti. Leijonat taistelee, mutta mitäs me tehdään: valitetaan. Siitä vaan pelaamaan ja näyttämään mallia.

– Käsittääkseni ei kovin hyvin jaksettu kannustaa tänäänkään, eikä Kanada-pelissä eikä ekassa USA-pelissä. Suomalaiset on todella outo kansa, kun kannustavat omiaan vain silloin, kun tulee maaleja ja voittoja. Pitäisi kannustaa koko ajan.

Toisille pronssipelistä innostuminen oli taas itsestään selvää. Osa muistutti, että Leijonilla on mahdollisuus tehdä historiaa nappaamalla mitali MM- kotikisoista. Tätä ennen paras kotikisoissa saavutettu sijoitus on nimittäin neljäs. Jotkut tunnustivat kannustusta riittävän myös finaaliin, vaikkei Suomi siellä pelaa.

– Tottakai kannustan pronssille Suomea! Ja vielä enempi kannustan Slovakian voittoon! Hienoa Slovakia! Eiköhän Venäjän karhu kaadu huomenna?

– Leijonilla on edelleen mahdollisuus tehdä historiaa MM-kotikisoissa! Venäjä vaan oli parempi ja sille ei voi mitään. Kannustetaan Venäjä kultaan ja Suomi pronssille!

Ihan sama, kunhan ollaan parempia kuin Ruotsi

Osalle tuntui lähinnä riittävän ilonaiheeksi se, että Leijonat pääsi sentään pidemmälle kuin toinen rakas naapurimaamme.

– Tottakai, täytyy ajatella positiivisesti... Ruotsi ei päässyt edes tähän asti

– Samapa tuo on voittaako vai ei.. minulle riittää vain että olimme parempi Ruotsia (tuskin koskaan tulee muuttumaan fiksumpaan suuntaan tämä naurettava Ruotsi-Suomi kamppailu.)

– Kyllä pronssikin on hieno saavutus. Ja missä on nämä nimivahvat, NHL-staroja vilisevät joukkueet, USA, Kanada, tai rakas naapurimme Ruotsi, jossa jenkkikaukalossa pelaavia tähtiä enemmän kuin koskaan...?

(MTV3)

Kiinnostaako pronssipeli?

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.