MTV osallistui julkkisten jalkapalloharjoituksiin – JVG:n Jare paljastaa olevansa epämukavuusalueella: "Tässä ei ole ammattilainen"

Toimittaja osallistui julkkisten jalkapallojoukkueen treeneihin – kumpi vei, toimittaja vai tubettaja? 5:10
Toimittaja osallistui julkkisten jalkapallojoukkueen treeneihin.

Julkkisten jalkapallojoukkue Gilla FC nousee ensi kaudeksi Miesten Vitoseen. Joukkue niittää vahvaa suosiota etenkin nuorten fanien keskuudessa. Toimittaja osallistui Gilla FC:n harjoituspeliin selvittääkseen, kuinka kovasta joukkueesta on kyse.

Gilla FC sai alkunsa kavereiden mökkireissulta viime vuonna. Idea omasta jalkapallojoukkueesta koki nopeasti päivänvalon ja suosio on ollut jo lyhyessä ajassa yllättävän laajaa.

Artisteista, tubettajista ja entisistä jalkapalloilijoista koostuva joukkue on kerännyt tuekseen vahvan kannattajajoukon, etenkin nuorista faneista.

JVG:n Ville Galle ja Jare Brand, tubettajat ja somepersoonat Roni Bäck, Olli Litmanen, Roope Rannisto, Max Blomfelt ja Jaakko Parkkali vaikuttavat tätä nykyä myös jalkapallokentillä.

Tähdet ovat tottuneet suosioon ja fanien läsnäoloon, mutta kokevat uudenlaista jännitystä viheriöllä. Näin kommentoi Jare Brand.

– Keikan vetäminen on se, mitä me (Villen kanssa) osataan. Se jännittää eri tavalla, kun olet epävarmempi kentällä. Tässä ei ole ammattilainen, niin se jännittää enemmän.

Julkkisfutareiden jalkapalloseura Gilla FC villitsee nuoria – MTV mukana joukkueen mestaruusjuhlissa 4:35
Tältä näytti Gilla FC:n Miesten Kutosen mestaruusjuhlissa.

Ville Galle ja Siim Liivik kertovat jalkapallon tärkeydestä 3:05
Katso haastattelu: Artistit Ville Galle ja Siim Liivik kertovat mieleenpainuvimmat hetkensä Gilla FC:n riveissä!

Miten toimittaja pärjäsi Gilla FC:n harjoituspelissä? Katso jutun alussa olevalta videolta.

Gilla FC pelaa historiansa ensimmäisen euro-ottelun lauantaina 18. marraskuuta. Ottelu pelataan Helsingin Töölössä Bolt Arenalla. 

Kansainvälisen Fenix Trophy -kutsuturnauksen alkulohkovaiheeseen kuuluvassa ottelussa vastustajaksi saapuu Prague Raptors Tshekistä. Euro-ottelu pelataan UEFA:n kansainvälisillä säännöillä eli peliaika on 2x45 minuuttia. Joukkueet voivat tehdä ottelussa viisi pelaajavaihtoa.

Lue myös:

    Uusimmat