Jännittävän vaali-illan ratkaisevat hetket: Seuraa MTV:n Tulosiltaa 19.30 lähtien!

Vaalien tulosilta MTV3-kanavalla 1:20
Vaalien Tulosilta MTV:llä.

MTV:n Tulosillassa seurataaan tänään kello 19.30 alkaen vaalien ääntenlaskentaa hetki hetkeltä. Lähetyksessä kuullaan myös puheenjohtajien kommentit tilanteen edistyessä ja vieraillaan puolueiden vaalivalvojaisissa.

MTV:n Tulosilta poikkeaa hieman aiemmista vaaleista.

– Ehkä entistä enemmän ollaan nyt tuolla kentällä, missä tapahtuu. Pyritään tiiviiseen analyysiin studiossa ja vähän studion miehitystä on jopa kavennettu, ja analyysi on napakkaa studiosta. Haetaan tunnelmia juuri sieltä, missä tapahtuu, Tulosillan tuottaja Antti Mälkönen selittää.

Tapahtumat ja tunteet reaaliajassa

Studiossa tilanteen etenemistä seuraavat Kirsi Alm-Siira, Jaakko Loikkanen ja MTV:n vaaliasiantuntija, Åbo Akademin valtio-opin professori, Kimmo Grönlund. Pikkuparlamentissa haastateltavina ovat puolueiden puheenjohtajat, ja vaalivalvojaisissa vieraillaan.

– Me olemme läsnä kaikissa keskeisissä vaalivalvojaisissa, me olemme nopeita. Pystymme välittämään tapahtumat ja tunteet sitä mukaa kuin ne tapahtuvat. Kun meitä seuraa, voi olla varma siitä, ettei mikään keskeinen tapahtuma jää näkemättä tai kokematta, Tulosillan juontaja Jaakko Loikkanen lupaa.

Poikkeuksellisen jännittävä vaali-ilta luvassa

Tuloslaskentaa seurataan hetki hetkeltä.

– Seuraamme tulosta ihan reaaliajassa, eli minuutti minuutilta tiedetään tulosten laskennan tilanne. Olemme kattavasti joka puolella ja aina nopeasti siellä, missä tapahtuu, vakuuttaa Mälkönen.

Luvassa on kiinnostava vaali-ilta.

– Tilanne on jännittävä. Aidosti auki on jopa suurimman puolueen paikka, saati sitten ne seuraavat sijat. Mitä vain on voinut tässä viimeisinä päivinä tapahtua ja on tosi kiinnostavaa päästä näkemään, mikä se lopullinen tulos sitten on, Loikkanen hehkuttaa.

Tulosilta jatkuu ainakin kello 23.25 asti tai siihen saakka, kun tulos on selvinnyt.

Lue myös:

    Uusimmat