Mr. Lordi paljastaa rutiinin, joka auttaa ihoa kestämään jatkuvaa maskeerausta – "Olen paljon ryppyisempi meikillä kuin ilman"

9:50
Mr. Lordi vieraili Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa 6. helmikuuta

Uutta musiikkia julkaisseen Lordin nokkamies kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa muun muassa ihonhoitorutiineistaan.

Euroviisuvoittaja Lordin uran kymmenes levy, Killection, julkaistiin tammi-helmikuun vaihteessa.

Pieni maistiainen uudelta levyltä kuultiin torstaina, kun yhtyeen nokkamies Mr. Lordivieraili MTV3-kanavalla nähdyssä Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Artisti – oikealta nimeltään Tomi Putaansuu - kertoi Nina Rahkolan haastattelussa muun muassa siitä, kuinka suuri merkitys näyttävillä asuilla on yhtyeeltä.

– En istuisi tässä ilman tätä. Tämä on se, mikä erottaa meidät muista bändeistä. Muuten olisimme vain yksi bändi muiden joukossa, vaikka musa edellä tämä homma mennään, Mr. Lordi kommentoi.

Hän sanoo, ettei ole koskaan katunut sitä, että juuri pukeutumisesta on tullut Lordi-yhtyeen kohdalla niin massiivinen juttu.

– Aika monella naisellakin menee kolme tuntia itsensä laittamisessa ennen kuin he lähtevät ulos, artisti murjaisi.

Mr. Lordi kertoo harrastaneensa erilaisia maskeja kouluikäisestä asti. Mutta miten iho kestää jatkuvan maskeeraamisen?

– Iho on erittäin hyvässä kondiksessa. Mulla on joka kerta ihon kuorinta, kun tämän ottaa pois. Olen paljon ryppyisempi meikillä kuin ilman, Mr. Lordi paljastaa.

Putaansuu ei suostunut vuonna 2006 astelemaan edes presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle ilman maskia. Kuinka hän matkustaa lentokoneessa keikoille? Se selviää ylläolevalta videolta!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja