Mr. Bigin oli määrä menehtyä kolmannessa Sinkkuelämää -elokuvassa – yksi näyttelijöistä ei hyväksynyt juonikuviota

Sinkkuelämää-hittisarjasta on tuotettu kaksi elokuvaa. Elokuvia oli tarkoitus tehdä vielä kolmas, joka peruuntui.

Hittisarja Sinkkuelämää on saanut ohjelman jatkoksi kaksi elokuvaa. Sarjasta oli tekeillä myös kolmas elokuva, mutta sen tuotanto peruutettiin. Vuonna 2017 sarjan ja elokuvien pääroolia näytellyt Sarah Jessica Parker kertoi olevansa pahoillaan elokuvan peruuntumisesta.

Tuolloin väitettiin, että sarjassa ja elokuvissa näytellyt Kim Cattrall olisi vaatinut tuotantoyhtiötä tuottamaan myös hänen muut kehitteillä olleet elokuvaprojektinsa, jonka myötä elokuva peruutettiin.

Tapauksesta on nyt ilmennyt uutta tietoa. New York Post -lehti kertoo, että Origins-nimisessä podcastissa tähdet paljastivat, miksei elokuva toteutunut. Yksi syy tähän oli se, että Kim Cattrall kieltäytyi roolistaan. 

Origins-podcastissa kerrotaan, että Mr. Big -hahmon oli määrä menehtyä elokuvassa sydänkohtaukseen. Elokuvassa olisi näytetty, kuinka päähenkilö Carrie käsittelee hahmon kuolemaa, mikä olisi antanut Cattrallin roolille vähemmän ruutuaikaa elokuvassa. 

Catrall on aikaisemmin kommentoinut, ettei missään vaiheessa halunnut ottaa roolia vastaan, vaan oli alusta saakka kieltäytynyt tekemästä kolmatta elokuvaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja