Mainos

Sarah Jessica Parker vahvistaa ettei kolmatta Sinkkuelämää-elokuvaa tule: "Se on ohi"

Sarah Jessica Parkerin mukaan Sinkkuelämää ei palaa enää valkokankaille. 

Legendaarinen yhdysvaltalainen tv-sarja Sinkkuelämää ei saa kolmatta osaa elokuvan muodossa, kertoo Digital Spy. Näyttelijä Sarah Jessica Parker, joka esittää yhtä sarjan neljästä päähenkilöstä, on vahvistanut pettyneenä, ettei elokuvan tuotantoa aloiteta. Kolmatta osaa oli tarkoitus alkaa kuvata tänä syksynä. 

– Se on ohi...emme tule tekemään sitä. 

Parker kertoo, että kolmatta osaa varten oli luotu hauska, kaunis sekä iloinen tarina ja käsikirjoitus. 

– Pettymys ei ole pelkästään se, ettemme me saa kertoa uutta tarinaa ja saada kokea sitä itse, vaan enemmänkin yleisömme pettymys, jotka ovat niin kovasti halunneet uuden elokuvan.

Joulukuussa uutisoitiin, että uudesta elokuvasta oli tehty sopimus joka oli kaikkien pääosien esittäjien hyväksymä. Alkuvuodesta myös Parker oli ollut toiveikkaan oloinen kolmannen elokuvan suhteen.

Daily Mailin mukaan elokuvan tuotanto jäi alkutekijöihinsä toisen pääosan esittäjän, Kim Cattrallin vaatimusten takia. Cattrallin kerrotaan vaatineen elokuvan tuotantoyhtiöltä Warner Brosilta, että heidän on tuotettava myös hänen muutkin kehitteillä olevat elokuvaprojektinsa tai hän ei tule mukaan kolmanteen Sinkkuelämään. Warner Bros päätti, ettei elokuvaa tehdä ollenkaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.