Kim Cattrall puhuu kireistä väleistään Sinkkuelämää-tähtien kanssa: "Suhteemme on myrkyllinen"

Sinkkuelämää-tähti Kim Cattrall kertoi harvinaisessa haastattelussa tällä viikolla, että hänen suhteensa muihin sarjan tähtiin on "myrkyllinen".

Kolmatta Sinkkuelämää ei tule, kertoi elokuvan tuottaja ja näyttelijä Sarah Jessica Parker viime viikolla. Huhujen mukaan kolmannen elokuvan tyrmäsi sarjassa Samanthaa esittänyt Kim Cattrall, joka olisi esittänyt ylimoitettuja vaatimuksia elokuvan tuotannolle.

Cattrall kommentoi välejään sarjan muihin tähtiin poikkeuksellisen avoimesti maanantaina ITV:n Good Morning Britain -ohjelmassa. Cattrallin haastattelusta kertoo muun muassa Daily Mail.

– En pyytänyt rahaa, en pyytänyt mitään erillisiä projekteja. Se, että minut kuvataan jonkinlaisena diivana on yksinkertaisesti naurettavaa, Cattrall sanoi.

Cattrall sanoi myös, että hän on kieltäytynyt jämäkästi roolista jo muutaman vuoden ajan, eikä hän aio missään nimessä enää koskaan esittää Samanthaa. Hän sanoo menneensä elämässään eteenpäin ja keskittyvänsä urallaan muihin asioihin.

Hänen mielestään elokuvan suunnittelussa asioita ei hoidettu tällä kertaa asiallisesti. Cattrallin mielestä häneen olisi pitänyt ottaa yhteyttä kun häntä koskevat huhut alkoivat kiertää mediassa, mutta hän ei edes muista milloin olisi viimeksi puhunut Sarah Jessica Parkerin (sarjan Carrie), Kristin Davisin (Charlotte) tai Cynthia Nixonin (Miranda) kanssa.

– Olen pettynyt siihen, ettei kukaan soittanut minulle ja yrittänyt puhua asiasta tai kysyä mitä minulle kuuluu. Niin se olisi pitänyt hoitaa.

– Ylipäätään tällä alalla, jos suhteet ovat terveet, kysytään 'Olisitko saatavilla tähän rooliin'....ja jos sanot 'Kiitos paljon mutta se ei sovi minulle juuri nyt', niin siihen vastataan 'Hei hienoa, kaikkea hyvää sinulle'. Mutta niin ei nyt tapahtunut. Tuntuu, että välimme ovat myrkylliset, Cattrall kuvaili.

Muun muassa People-lehti kertoo etteivät naisten välit olleet koskaan kovin läheiset. Viileistä väleistä huhuttiin myös Sinkkuelämää 2 -elokuvan kuvausten aikaan. Silloin näyttelijät kuitenkin kumosivat huhut.

Ylipäätään sarjan ja elokuvan neljä näyttelijää ovat pidättäytyneet kommentoimasta mahdollisia erimielisyyksiään. Good Morning Britainin haastattelussa Cattrall kuitenkin myönsi olevansa pettynyt Sarah Jessica Parkerin käytökseen.

– Hän olisi voinut olla mukavampi.

Cattrall pitää silti mahdollisena, että hän ja Parker voisivat korjata suhteensa.

– Välillämme on ollut – ja on edelleen – aitoa välittämistä.

Parker ei ole kommentoinut julkisesti Cattrallin päätöstä jäädä pois kolmannesta elokuvasta. Hän tyytyi ilmoittamaan viime torstaina vain, että kolmannen elokuvan mahdollisuus on "virallisesti pois pelistä".

Lue myös:

    Uusimmat