Moshaavan Pekka Poudan kuvaa ei enää julkaista: Vitsiin perustuva sivu saavutti kaiken

Kaikki hyvä – tai ainakin erikoinen – loppuu aikanaan. Saman kuvan Pekka Poudasta päivittäin julkaissut Facebook-sivu lopetti toimintansa.

Joka päivä sama kuva Pekka Poudasta moshpitissä -Facebook-sivun päivittäminen on lopetettu. Lähes 17 000 fania lyhyen olemassaolonsa aikana keränneellä sivulla julkaistiin joka päivä sama kuva MTV:n suosikkimeteorologista heavy-konsertin moshpitissä.

– Lopetin saitin päivittämisen, koska Joka päivä sama kuva Pekka Poudasta -sivusto saavutti kaiken, mitä yhteen vitsiin perustuva Facebook-sivu voi Suomessa saavuttaa, kommentoi sivun perustaja Vilho Pirttijärvi MTV.fille.

– On mahdollista, että sivusto jatkaa, jos löydän tuttavapiiristäni innokkaan jatkajan työlleni. On myös mahdollista, että jatkan päivittämistä itse hamassa tulevaisuudessa, mutta se on epätodennäköistä.

Sama kuva julkaistiin sivulla noin 130 kertaa. Toistaiseksi viimeinen päivitys tehtiin eilen keskiviikkona.

Voisiko Porissa opiskeleva Pirttijärvi kuvitella perustavansa tulevaisuudessa toisen vastaavan hassuttelusivun Facebookiin?

– Jos eteeni tippuu yhtä huono vitsi, joka vaatii osakseen laajempaa levittämistä, tulen levittämään sitä internetissä, aivan kuten levitin tätä kaverini keksimää Pekka Pouta -vitsiä.

Joka päivä sama kuva Pekka Poudasta -moshpitissä -sivun fanit ottivat tiedon lopettamisesta vastaan järkytyksensekaisin tuntein.

– Haikea hetki. Tämä jättää nyt suuret saappaat täytettäväksi, toteaa yksi sivun faneista viimeisen kuvapostauksen kommenteissa.

– Oliko näissä kaikissa kuvissa todella Pekka Pouta, se meteorologi, ihmettelee toinen.

"Ihan pimeää"

Meteorologi Pekka Pouta itse kommentoi erikoista sivua MTV:n Festariagenteille kesällä.

– Tämä tuhansien fanittama kuva on Tuskasta, kun se järjestettiin vielä Kaisaniemessä. Päätöstä tänä vuonna festareille menemisestä en vielä ole tehnyt, mökiltään tavoitettu Pouta kertoi.

Pouta ei viileänä tv-persoonana ihmetellyt saamaansa huomiota, vaan otti hyväntuulisesti uutiset ryhmästä vastaan.

– En minä nyt varsinaisesti yllättynyt. Vaikka onhan tämä nyt ihan pimeää, Pouta nauroi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja