Mainos

Morsian oli kuolla omissa hääkuvauksissaan – lopputulos hengenvaaran arvoinen

Tämä tapaus todistaa, että toiset ovat valmiita tekemään mitä vain täydellisen valokuvan eteen.

Kauniit rantamaisemat tai puutarhat ovat tyypillisimpiä hääkuvauspaikkoja. Kaikki eivät kuitenkaan tyydy näihin perinteisiin vaihtoehtoihin, vaan lähtevät koettelemaan rajojaan täydellisen kuvan saamiseksi.

Yksi ainutlaatuisiin hääkuvauspaikkoihin erikoistunut kuvaaja on hongkongilainen, maailman 30 parhaan hääkuvaajan joukkoon äänestetty CM Leung. Mies tunnetaan etenkin erikoisesta valon käytöstä ja ainutlaatuisista kulisseistaan.

Heinäkuun puolivälissä erään pariskunnan hääkuvaus oli kuitenkin päättyä karmaisevalla tavalla. Vika ei kuitenkaan ollut kuvaajan, vaan paikallisen pelastusyksikön.

Lopputulos vaaratilanteen arvoinen

Tuore hääpari oli kuvattavana Islannissa, jossa kuvaajan oli tarkoitus ikuistaa kuvaan hääparin lisäksi Islannin karua luontoa. Kuvaukset keskeytti kuitenkin paikalle saapunut pelastushelikopteri, joka oli tullut pelastamaan läheisellä vuorella pudonnutta vuorikiipeilijää.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuvaaja sai tallennettua tapahtuneen videolle. Videolla näkyy, kuinka poseeraavan morsiamen yli lentävä helikopteri on todella lähellä osua naisen päähän. Kuin ihmeen kaupalla morsian selvisi tilanteesta säihkähdyksellä ja helikopteri pääsi jatkamaan alkuperäistä pelastusoperaatiotaan ilman uusia uhreja. 

Todellisesta vaaratilanteesta huolimatta kuvaajan nappaamasta helikopterikuvasta tuli upea, kenties yksi kuvaajan parhaimmista otoksista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Metro 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.