Moottoripyöräpoliisi kaasutti yli 200 km/h Helvetin enkelin perään Hangossa – katso videolle tallentunut takaa-ajo

Moottoripyöräpoliisi jahtaa Helvetin enkeliä Hangossa 2:57
Katso videolta, kuinka moottoripyöräpoliisi kiihdyttää miesten perään.

Hangon Hankoniementiellä viime vuoden elokuussa moottoripyöräpoliisi ajoi takaa kolmen motoristin joukkoa, joka paineli pyörillään räikeää ylinopeutta. Yksi miehistä ajoi moottoripyöräjengi Helvetin enkeleiden liiveissä ja järjestön symbolein koristamassa kypärässä.

Tapaus ratkaistiin heinäkuussa Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

Liivittömät miehet tuomittiin törkeistä liikenneturvallisuuden vaarantamisista, sillä nämä olivat viime ajaneet 177 kilometriä tunnissa ohitellen muuta liikennettä. Alueen nopeusrajoitus oli 100 kilometriä tunnissa.

Kumpikin vuonna 1981 syntyneistä miehistä tuomittiin 70 päiväsakon rangaistukseen, mikä tarkoittaa heidän tuloillaan 420 euron seuraamusta. Tuomio ei ole lainvoimainen.

IS: Liivimiehen syytteet kaatuivat

Tapauksesta uutisoi aiemmin Ilta-Sanomat. Se kertoo, että Helvetin enkeleiden liiveissä ajaneen miehen osalta asia ratkaistiin jo maaliskuussa.

Oikeus hylkäsi liivimiehen syytteet, koska syyttäjä ei pystynyt sen mielestä näyttämään, että pyörää ajoi juuri syytetty mies. Mies kiisti olleensa kuljettaja ja epäili jonkun muun esiintyneen hänenä poliisille.

Oikeudessa ei Ilta-Sanomien mukaan tuolloin esitetty videotallennetta todisteena teosta.

Katso videolta, millaisen sananvaihdon liivijengiläinen ja poliisimies käyvät pysäytyksen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat