Moottoripyöräilijä kaahasi hurjaa vauhtia poliiseilta karkuun Espoossa, katso tilanne videolta – "Poliisimaija ei pysynyt perässä"

0:32
"Mikäköhän kaahari tämä oli" – katso lukijan video tapahtuneesta yläpuolelta.

Espoon Tapiolassa todistettiin eilen illalla hurjaa tilannetta, kun moottoripyöräilijä pakeni viranomaisia keskellä vilkasta liikennettä.

Tilanne paikalla todistanut MTV Uutisten lukija kertoo, että tilanne vaikutti 40 kilometrin alueella aidosti vaaralliselta.

– Siinä oltiin punaisissa liikennevaloissa ja yhtäkkiä tummiin pukeutunut moottoripyöräilijä painoi hirmuisella vauhdilla oikealta puolelta punaisia päin. Juuri sillä hetkellä tiellä ei onneksi ollut ketään, vältyttiin onnettomuudelta. Ihmeteltiin, että mikäköhän kaahari tämä oli. Hetken kuluttua poliisit tuli takaa ja tehtiin tilaa, lukija kertoo.

"Puhutaan minuuteista"

MTV Uutiset tavoitti Helsingin poliisilaitoksen rikoskomisario Pekka Seppälän.

Seppälä kertoo, että moottoripyöräilijän reitti oli jatkunut kello 20.30 aikoihin Runeberginkadulta Mechelininkadulla ja aina Tapiolaan asti.

– Jos mietitään kestoa niin puhutaan ennemminkin minuuteista kuin kymmenistä minuuteista. Vauhtia oli yli 150 kilometriä tunnissa, poliisimaija ei pysynyt perässä. On ajettu punaisia päin ja tuotettu todellista vaaraa, Seppälä kertoo.

Seppälä kertoo, että kuskia ei ole onnistuttu toistaiseksi tavoittamaan. Tapausta tutkitaan tällä hetkellä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

– Asia ei jää tähän ja se on tutkinnan alla. Ollaan pian viisaampia.

Katso lukijan video tapahtuneesta yläpuolelta.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja